Ekran kayınca FPS düşüyor ve örnek veriyorum oyna tuşuna basacağım fakat biraz yana boşluğa basmam gerek. Oyun kaymış yani neden böyle oluyor? 2 gündür olmaya başladı. Yani kısacası Alt+Tab yapıp geri girdiğimde oyun 2. monitöre kayıyor.
Dosya Ekleri
WhatsApp Görsel 2025-07-03 saat 03.55.32_15e5588e.jpg
Arkadaşlar yanıtlarınız için çok teşekkürler galiba çözümünü buldum hangi ekran kartını kullanıyorsanız driverından özel çözünürlük ayarlayınca oluyor. Çözüldü sorunum.
Muhtemelen monitör çözünürlüğünde oynamadığı için oluyordur aynı sorunu ben de yaşıyorum çözümi ise Alt+Tab basacağın zaman tam ekran pencereli yapacaksın oynayacağın zaman ise tam ekran.
Benim monitörün 2K bende 16:9 1600x900 oynuyordum 2K oynarken oyun çok kasıyordu bu sorun olduğundan beridir 2K ya aldım tekrardan eskisi kadar sorun olmuyor. Sana da orijinal çözünürlüğünde oynamanı tavsiye ederim.
Benim monitörün 2K bende 16:9 1600x900 oynuyordum 2K oynarken oyun çok kasıyordu bu sorun olduğundan beridir 2K ya aldım tekrardan eskisi kadar sorun olmuyor. Sana da orijinal çözünürlüğünde oynamanı tavsiye ederim.
Arkadaşlar yanıtlarınız için çok teşekkürler galiba çözümünü buldum hangi ekran kartını kullanıyorsanız driverından özel çözünürlük ayarlayınca oluyor. Çözüldü sorunum.