CS2 oynarken sistem kapanıp AMD sürücüsü siliniyor

kesatişler

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ANAKART: ASUS TUF GAMING B660M-E 5333MHz DDR4

CPU: Intel Core i5 12400F 4.40GHz

RAM: GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM PRO 3600MHz CL18

GPU: ASUS ROG STRIX Radeon RX 6750 XT OC ARGB 12GB GDDR6 192 Bit

KASA: Thermaltake Commander G33 750W 80+Platinum

SIVI SOĞUTUCU: COOLERMASTER MASTERLIQUID ML240 ILLUSION WHITE EDITION

1.SSD: SAMSUNG 500GB 980 NVMe M.2

2.SSD: WD BLACK SN770 1TB NVMe M.2

MONİTÖR: AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms
Yaklaşık 1 aydır bu hata ile cebelleşiyorum. 3 defaya yakın format attım ne kadar SSD varsa defalarca biçimlendirdim fakat format attığım gece bile bu hatayı aldım. Sadece CS2 oynarken kaynaklanan bir sorun, daha önce saatlerce CS2'den daha ağır oyunlar oynamama rağmen bir şey olmadı. Olay kısaca şu, CS2'ye giriyorum oyunu yarım saat ile 1 saat arası ya oynuyorum ya oynamıyorum bir anda monitöre giden sinyal kesiliyor ekran kartımın ışıkları yanmasına rağmen fanlar duruyor ve hiçbir şey yapamıyorum. Bazen oyunun sesi geliyor bastığım tuşları da algılıyor sesimin karşıya gitmesinde bile sıkıntı olmuyor fakat siyah ekranda öylece kalıyorum. PC'ye reset atmadan düzelmiyor bu sorun, reset attığımdaysa AMD Radeon Software silinmiş oluyor haliyle PC 60 Hz çalışıyor. Sıcaklık problemi mi var, PSU mu yoksa CS de mi bir problem var bilmiyorum. Bir ara her şeyi kontrol edip buraya ekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende RX7800XT kullanıyorum da benimde özel çözünürlük ile bir sıkıntı yaşıyorum güncellemeden önce bir sıkıntı yaşamıyordum CS ile AMD'nin bu ara bi sıkıntısı var herhalde

Formattan sonra yine son sürüm driver mi indirdiniz?
Bir önceki sürümü yükleyip gözlemlediniz mi sorun devam etti mi?

Aynı sürücü ile devam ettim fakat bu sefer renk ayarı yapmadan CS oynuyorum. Şu anlık bir sıkıntı yok gibi.

Bende RX 7800 XT kullanıyorum da benim de özel çözünürlük ile bir sıkıntı yaşıyorum güncellemeden önce bir sıkıntı yaşamıyordum CS ile AMD'nin bu ara bir sıkıntısı var herhalde.

Vallahi hocam OCCT ile sıcaklık kontrolü yaptım abidik gubudik ne kadar uygulama kullanıyorduysam hepsini temizledim CS'yi sil yükle yaptım ama nafile renk ayarı yaptığım günün ertesi yine aynı problemle karşılaşıyorum yapacak bir şey yok soluk renklerle oynayacağız oyunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…