CS2 oyun esnasında donup kalma

275713

Hectopat
Makaleler
16
counter-strike_2_.jpg

Arkadaşlar oyun esnasında bir anda donuyor ve kilitleniyor Görev Yöneticisi'nden kapatmak zorunda kalıyorum. Görev yöneticisin'de de yanıt vermiyor yazıyor. Bu hataya bir çözüm var mı? Ne yapmalıyız?

Forumda bu sorun hakkında çok fazla konu var ama maalesef hiçbirinde kesin bir çözüm yolu yok. Ben de sık sık bu hata ile karşılaşıyorum PC'den mi oyundan mı anlayamıyorum da, bulan olursa aydınlatabilir mi?

Aynı durum bende de vardı işlemcim i5 7500 Ekran Kartım AMD Radion RX6600 8 GB - RAM 16 GB CS2 geldiğinden beridir her oyunum zehir zıkkım oluyordu işlemcimi i7 7700 ile değiştirince Her şey düzeldi darboğaz denilen olay oluyor muş şimdi her şey sorunsuz ve mükemmel

CS2, csgo ya göre çok hassas RAM i çok zorladığı düşüncesindeyim. Windows zaten 8gb lık RAM in yarısını kullanıyordur. Birde arka planda çalışan launcher vs uygulamalar RAM i zorluyor olabilir.

Forumda bu sorun hakkında çok fazla konu var ama maalesef hiçbirinde kesin bir çözüm yolu yok. Ben de sık sık bu hata ile karşılaşıyorum PC'den mi oyundan mı anlayamıyorum da, bulan olursa aydınlatabilir mi?
Halen bir çözüm yok hocam Reddit'de bile çözüm sunulmamış umarım CS2 tam oturduğunda düzelir bu problem.

Aşağıda bir video var deneyebilirsin belki çözülür. Oyun donma aşamasında Görev Yöneticisi'ni anlık kontrol edebilirsen ki bu aşamada ikinci monitör çok kolaylık sağlayacak. En azından sorunun disk mi bellek mi neden kaynaklandığını daha iyi anlarız diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

steam forumda bununla alakalı konu açtım bir sürü kişi yazdı çözüm yok betadan berei heer maç böyle biraz önce girdiğim maçta 3 kere dondu kaldı yeter artık ya yok mu hala çözümünü bulabilen

Ben şöyle çözdüm, daha öncesinde zaten CS2 de hafif donma sorunları vardı. Çözmek adına Başlat arama kısmına (Windows 11) "Sistem Yapılandırması" - "Ön Yükleme" - "Gelişmiş Seçenekler" üzerinden bir menüye ulaştığımızda oradaki bütün tikleri kaldırmak gerekebiliyor. Ben daha öncesinde fazla FPS almak adına manuel bir deneme yapmıştım. Hepsini kaldırınca donma sorunu düzeldi. Belki siz de kontrol edebilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı