CS2 oyun esnasında donuyor ve yanıt vermiyor

ByLeaD

Decapat
Daha fazla  
CS2 de yoldaş oynuyorum. Gayet rahat süper bir anda oyun donuyor ve görev yöneticisine bakıyorum yanıt vermiyor diyor. Hata bu başlangıç kodlarıyla ilgili diyorlar. Bir yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangileri çalışmıyor sileyim onla ilgilidir belki?
Sorunu çözmek için çok komut denedim hiçbiri ne çalıştı ne de etki etti. CS: GO'dan kalma komutları teknik olarak kullanamayız zaten oyun motoru komple değişti sonuçta. Tek çalışan Vulkan komutuydu o da sistemimle uyumsuz olduğu için farklı sorunlar yaşadım.

Bu sebepsiz donma/çökme sorununun belirli bir çözümü yok maalesef. Ya grafik ayarlarını değiştirip deneme yapacaksın ya da güncellemelerle sorunun giderilmesini umacaksın.

Hayat bitti.

CS2 ilk çıktığından beri
Bende de aynıydı. İlk çıktığı günden beri durduk yere donup çöküyordu. Ekran kartı ve işlemci bağımsız güçlü güçsüz her donanımda olan bir şeydi. Reddit'te bir sürü şikayet var bununla ilgili. Ama son büyük güncelleme ve ardından gelen küçük güncellemelerden sonra düzeldi. Yani umarım düzelmiştir. Şimdiye kadar çökme sorunu yaşamadım. Rekabetçi maçlarda çok mağduriyet yaşıyordum.

neyse sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…