Hangileri çalışmıyor sileyim onla ilgilidir belki?Başlangıç kodlarının çoğu çalışmıyor. Onlarla alakası yok zaten. Bu sorunu aylardır ben de yaşıyordum ama son büyük güncellemeden sonra düzeldi.
Hep böyle mi olacak bu?Hangileri çalışmıyor sileyim onla ilgilidir belki
Sorunu çözmek için çok komut denedim hiçbiri ne çalıştı ne de etki etti. CS: GO'dan kalma komutları teknik olarak kullanamayız zaten oyun motoru komple değişti sonuçta. Tek çalışan Vulkan komutuydu o da sistemimle uyumsuz olduğu için farklı sorunlar yaşadım.Hangileri çalışmıyor sileyim onla ilgilidir belki?
Sorunu çözmek için çok komut denedim hiçbiri ne çalıştı ne de etki etti. CS:GO'dan kalma komutları teknik olarak kullanamayız zaten oyun motoru komple değişti sonuçta. Tek çalışan Vulkan komutuydu o da sistemimle uyumsuz olduğu için farklı sorunlar yaşadım.
Bu sebepsiz donma/çökme sorununun belirli bir çözümü yok maalesef. Ya grafik ayarlarını değiştirip deneme yapacaksın ya da güncellemelerle sorunun giderilmesini umacaksın.
Bu sorun ne zamandır var sende?Hayat bitti.
Bu sorun ne zamandır var sende?
Bende de aynıydı. İlk çıktığı günden beri durduk yere donup çöküyordu. Ekran kartı ve işlemci bağımsız güçlü güçsüz her donanımda olan bir şeydi. Reddit'te bir sürü şikayet var bununla ilgili. Ama son büyük güncelleme ve ardından gelen küçük güncellemelerden sonra düzeldi. Yani umarım düzelmiştir.CS2 ilk çıktığından beri
neyse sağolBende de aynıydı. İlk çıktığı günden beri durduk yere donup çöküyordu. Ekran kartı ve işlemci bağımsız güçlü güçsüz her donanımda olan bir şeydi. Reddit'te bir sürü şikayet var bununla ilgili. Ama son büyük güncelleme ve ardından gelen küçük güncellemelerden sonra düzeldi. Yani umarım düzelmiştir.Şimdiye kadar çökme sorunu yaşamadım. Rekabetçi maçlarda çok mağduriyet yaşıyordum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.