CS2 oyun içerisinde donuyor

Akenshi

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Problemim aslında oldukça basit lakin yaşayan veya herhangi bir çözüm yolu sunan bulamadım. Format dahi atmama rağmen ekipmanları dahi değişem ve alt yapımı da yeniletsem aynı sorunu yaşıyorum. Sorun şu ki: Oyuna girişte ve maç içine bir sorun yok lakin skor 9-10'lara geldiğinde ekran donuyor arka planda sesler duruyor lakin ekranım gidiyor. Alt Tab'dan Görev Yöneticisi'ninden durdurduğumda ve tekrar açtığımda ise oynamaya devam ediyor sonraki maçta veya o maç içerisinde tekrar aynı problemi yaşıyor ve bazen kritik roundları kaybediyorum. Çözümünü bilen var ise yardımcı olun aşırı sevinirim.

Hocam oyununuza drop giriyor birçok sebebpten olabilir eskiden aynı sorunu yaşıyordum RAM'lardan olabilir HDD kullanıyorsanız olabilir bir de birazcık darboğaz olabilir gibime geliyor bu arada sıcaklık değerlerinden dolayı da olabilir.

işlemci dar bogaz yapıyor
hocam dediğiniz olabilir ama 70 lerde bir kullanım söz konusu ve bu süreklilikli değil yaptığı anca belli olmuyor 1050 ti ve intel g450miydi öyle bir işlemciden buraya yükselttim hata kaynağını anlamak adına

3050 Ti.
i7 5 nesil.
Tüm ayarları en düşükte oynuyorum ve normalde 4:3 oyuncusuyum belki çözülür diye 16:9 bile yaptım düzelmedi.

Hocam oyunda iken alt+r yapıp sağ üstte çıkan değerleri gönderebilir misiniz? (aksiyon anında)

Ram 24 gb mhz leride ortalamaydı 2 ssd bulunmakta okuma yazma hızları yetecek seviyede ama darboğaz kısmında belkide haklı olabilirsiniz bunu unutmayacağım sistem yükseltmeme rağmen eğer sorun buysa

RAM 24 GB MHz leride ortalamaydı 2 SSD bulunmakta okuma yazma hızları yetecek seviyede ama darboğaz kısmında belki de haklı olabilirsiniz bunu unutmayacağım sistem yükseltmeme rağmen eğer sorun buysa.

%70 işlemciiden kaynaklı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…