Enesgrlyn Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 CS2 oyuna girdiği anda donuyor. Hata vermiyor fakat donuyor. Hiçbir işlem yapamıyorum.
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 Sistemi stress testine sokarak biraz test edin. OCTT ile deneyebilirsiniz. Cihaz eski ise öncelikle bir bakımdan geçirin derim. Artı 0 Eksi
Sistemi stress testine sokarak biraz test edin. OCTT ile deneyebilirsiniz. Cihaz eski ise öncelikle bir bakımdan geçirin derim.
KS KS Enesgrlyn Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #3 BeyazAslan dedi: Sistemi stress testine sokarak biraz test edin. OCTT ile deneyebilirsiniz. Cihaz eski ise öncelikle bir bakımdan geçirin derim. Genişletmek için tıkla... Bakımlarını daha dün yaptım termal macunları yeniledim Artı 0 Eksi
BeyazAslan dedi: Sistemi stress testine sokarak biraz test edin. OCTT ile deneyebilirsiniz. Cihaz eski ise öncelikle bir bakımdan geçirin derim. Genişletmek için tıkla... Bakımlarını daha dün yaptım termal macunları yeniledim
G gaziwwq Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #4 Enesgrlyn dedi: CS2 oyuna girdiği anda donuyor. Hata vermiyor fakat donuyor. Hiçbir işlem yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı problemi yaşıyorum ancak 5-6 saniye bekleyince düzeliyor. Artı 0 Eksi
Enesgrlyn dedi: CS2 oyuna girdiği anda donuyor. Hata vermiyor fakat donuyor. Hiçbir işlem yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı problemi yaşıyorum ancak 5-6 saniye bekleyince düzeliyor.
kurukafa11 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #5 Enesgrlyn dedi: CS2 oyuna girdiği anda donuyor. Hata vermiyor fakat donuyor. Hiçbir işlem yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... oyun başlarken hiç birşeye tıklama ilk defa acıyorsan da olabilir Artı 0 Eksi
Enesgrlyn dedi: CS2 oyuna girdiği anda donuyor. Hata vermiyor fakat donuyor. Hiçbir işlem yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... oyun başlarken hiç birşeye tıklama ilk defa acıyorsan da olabilir
KS KS Enesgrlyn Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #6 gaziwwq dedi: Aynı problemi yaşıyorum ancak 5-6 saniye bekleyince düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Yok düzelmiyor bayağı bekledim kurukafa11 dedi: oyun başlarken hiç birşeye tıklama ilk defa acıyorsan da olabilir Genişletmek için tıkla... onu da denedim Artı 0 Eksi
gaziwwq dedi: Aynı problemi yaşıyorum ancak 5-6 saniye bekleyince düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Yok düzelmiyor bayağı bekledim kurukafa11 dedi: oyun başlarken hiç birşeye tıklama ilk defa acıyorsan da olabilir Genişletmek için tıkla... onu da denedim
minigod Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #7 Enesgrlyn dedi: CS2 oyuna girdiği anda donuyor. Hata vermiyor fakat donuyor. Hiçbir işlem yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Enesgrlyn dedi: CS2 oyuna girdiği anda donuyor. Hata vermiyor fakat donuyor. Hiçbir işlem yapamıyorum Genişletmek için tıkla... Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?
KS KS Enesgrlyn Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #8 minigod dedi: Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet silip yükledim onu da denedim Artı 0 Eksi
minigod dedi: Steam'den oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet silip yükledim onu da denedim
minigod Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #9 Enesgrlyn dedi: Evet silip yükledim onu da denedim Genişletmek için tıkla... CS 2 başlatma seçeneklerine herhangi bir kod yazdınız mı? minigod dedi: CS 2 başlatma seçeneklerine herhangi bir kod yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Yazdıysanız hangi kodlar buraya yazar mısınız? Artı 0 Eksi
Enesgrlyn dedi: Evet silip yükledim onu da denedim Genişletmek için tıkla... CS 2 başlatma seçeneklerine herhangi bir kod yazdınız mı? minigod dedi: CS 2 başlatma seçeneklerine herhangi bir kod yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... Yazdıysanız hangi kodlar buraya yazar mısınız?
KS KS Enesgrlyn Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #10 minigod dedi: CS 2 başlatma seçeneklerine herhangi bir kod yazdınız mı? Yazdıysanız hangi kodlar buraya yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... yazmıştım sildim boş halde denedim yazarak da denedim Artı 0 Eksi
minigod dedi: CS 2 başlatma seçeneklerine herhangi bir kod yazdınız mı? Yazdıysanız hangi kodlar buraya yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... yazmıştım sildim boş halde denedim yazarak da denedim