Enesgrlyn Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 CS2 oyuna girdiği anda donuyor. Hata vermiyor fakat donuyor. Hiçbir işlem yapamıyorum.
minigod Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #11 Enesgrlyn dedi: Yazmıştım sildim boş halde denedim yazarak da denedim Genişletmek için tıkla... -vulcan -dxlevel 10 -dx11 bu kodları dener misin? Artı 0 Eksi
Enesgrlyn dedi: Yazmıştım sildim boş halde denedim yazarak da denedim Genişletmek için tıkla... -vulcan -dxlevel 10 -dx11 bu kodları dener misin?
KS KS Enesgrlyn Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #12 minigod dedi: -Vulcan -dxlevel 10 -DX11 bu kodları dener misin? Genişletmek için tıkla... Görsel yüklemek istiyorum Technopat'ta da problem var abi bir sunucu hatası oluştu diyor resim yüklediğimde minigod dedi: -vulcan -dxlevel 10 -dx11 bu kodları dener misin? Genişletmek için tıkla... kodları denedim hata verdi oyun Artı 0 Eksi
minigod dedi: -Vulcan -dxlevel 10 -DX11 bu kodları dener misin? Genişletmek için tıkla... Görsel yüklemek istiyorum Technopat'ta da problem var abi bir sunucu hatası oluştu diyor resim yüklediğimde minigod dedi: -vulcan -dxlevel 10 -dx11 bu kodları dener misin? Genişletmek için tıkla... kodları denedim hata verdi oyun
minigod Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #13 Enesgrlyn dedi: Görsel yüklemek istiyorum Technopat'ta da problem var abi bir sunucu hatası oluştu diyor resim yüklediğimde Kodları denedim hata verdi oyun Genişletmek için tıkla... Tek tek denedin değil mi? Artı 0 Eksi
Enesgrlyn dedi: Görsel yüklemek istiyorum Technopat'ta da problem var abi bir sunucu hatası oluştu diyor resim yüklediğimde Kodları denedim hata verdi oyun Genişletmek için tıkla... Tek tek denedin değil mi?