Merhaba. Arkadaşlarım hepsi 30-40 ping ile oynarken benim pingim 70-80. Ethernet ile baglanıyorum internet hızım 50 Mbps. Bazı sunucularda onların pingi 15-20 olurken ben henüz 50'nin altını göremedim. Nedir bunun çözümü?
Komut istemcisi(cmd) veya PowerShell açıp şu komutu girer misin?şöyle söyleyeyim ben edirnedeyim. arkadaşım istanbuldan baglanıyor. onun pingi bende %50 daha az her seferinde. avrupaya daha yakın olan ben olmama rağmen pingim yine yüksek
tracert 146.66.155.1
hocam oldu galiba arkadasımla 2 ping farkla oynuyorum suanda. diğer sunucular denk gelince güncelleme yapacagımKomut istemcisi(cmd) veya PowerShell açıp şu komutu girer misin?
tracert 146.66.155.1
son rakamı 0-24 arasında değiştirebilirsin.
Bakalım ne sonuç çıkar. Bu arada hiçbir şehirden bir sunucuya doğrudan bağlantı olmaz. Kuş uçuşu Avrupa'ya yakınlık sana düşük ping sağlamaz. Muhtemelen yurt dışı çıkışı İstanbul üzerindendir.
Hocam oldu galiba arkadasımla 2 ping farkla oynuyorum şu anda. Diğer sunucular denk gelince güncelleme yapacagım.
Hocam oldu galiba arkadasımla 2 ping farkla oynuyorum şu anda. Diğer sunucular denk gelince güncelleme yapacagım.
bi deneme daha yapıp çözümleyecegim hocamMüteşekkirim hocam. Çözüm olarak raporlayabilirsiniz eğer sorununuz çözüldüyse.
Bir de Görev Yöneticisi olayını da unutma o da bayağı etkiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.