Çözüldü CS2 oyununda fazla ping oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

partezee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşlarım hepsi 30-40 ping ile oynarken benim pingim 70-80. Ethernet ile baglanıyorum internet hızım 50 Mbps. Bazı sunucularda onların pingi 15-20 olurken ben henüz 50'nin altını göremedim. Nedir bunun çözümü?

Çözüm
şöyle söyleyeyim ben edirnedeyim. arkadaşım istanbuldan baglanıyor. onun pingi bende %50 daha az her seferinde. avrupaya daha yakın olan ben olmama rağmen pingim yine yüksek
Komut istemcisi(cmd) veya PowerShell açıp şu komutu girer misin?

tracert 146.66.155.1
son rakamı 0-24 arasında değiştirebilirsin.
Bakalım ne sonuç çıkar. Bu arada hiçbir şehirden bir sunucuya doğrudan bağlantı olmaz. Kuş uçuşu Avrupa'ya yakınlık sana düşük ping sağlamaz. Muhtemelen yurt dışı çıkışı İstanbul üzerindendir.
Komut istemcisi(cmd) veya PowerShell açıp şu komutu girer misin?

tracert 146.66.155.1
son rakamı 0-24 arasında değiştirebilirsin.
Bakalım ne sonuç çıkar. Bu arada hiçbir şehirden bir sunucuya doğrudan bağlantı olmaz. Kuş uçuşu Avrupa'ya yakınlık sana düşük ping sağlamaz. Muhtemelen yurt dışı çıkışı İstanbul üzerindendir.
hocam oldu galiba arkadasımla 2 ping farkla oynuyorum suanda. diğer sunucular denk gelince güncelleme yapacagım

Hocam oldu galiba arkadasımla 2 ping farkla oynuyorum şu anda. Diğer sunucular denk gelince güncelleme yapacagım.

Müteşekkirim hocam. Çözüm olarak raporlayabilirsiniz eğer sorununuz çözüldüyse.

Hocam oldu galiba arkadasımla 2 ping farkla oynuyorum şu anda. Diğer sunucular denk gelince güncelleme yapacagım.

Bir de Görev Yöneticisi olayını da unutma o da bayağı etkiliyor.

Müteşekkirim hocam. Çözüm olarak raporlayabilirsiniz eğer sorununuz çözüldüyse.

Bir de Görev Yöneticisi olayını da unutma o da bayağı etkiliyor.
bi deneme daha yapıp çözümleyecegim hocam

şuanlık ping farkı 2 ye inmiş bulunmakta. teşekkürler arkadaşlar. @Rafa_2552 hocam senin çözümünüde yarın araştırıp yapacağım teşekkürler

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı