CS2 "pak01.vpk is corrupt" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ahmbjk19

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
GSkill 16 GB
Ekran kartı
1050 Ti
Anakart
Asus Gaming EX-A-320 Gaming
İşlemci
Ryzen 5500
Öncelikle cümleten selamünaleyküm. Ortalama olarak bir 6-7 aydır uğraştığım bir sorun bulunmakta ve kesinlikle çözemiyorum. CS:GO2'ye girdiğimde sürekli görselde bulunan pak01.vpk hatasını alıyorum. Oyunu kaldırıp tekrar yükledim, Steam'i kaldırıp tekrar yükledim, bilgisayarıma format attım ama sorunum hala düzelmedi. Burada bulunan konular üzerinde yapılan işlemleri de denedim lakin hala sorunum düzelmedi ve bu sorundan kaynaklı sürekli rekabetçi girdiğimde attığı için sürekli ban yiyorum. Destek olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

1700141072464.png

Oyun dosyalarından bul sil ve tekrar doğrula.

Bunu da denedim ama yine çözülmedi.

Birçok kişi BIOS üzerinden DOCP/XMP ayarını devre dışı bırakınca sorunun çözüldüğünü belirtmiş. Format atmanıza rağmen aynı sorunu yaşıyorsanız bir de devre dışı bırakıp deneyin bakalım. Eğer etkinse tabii.

Daha öncesinden etkindi devre dışı bırakarak denedim lakin sorun yine düzelmemişti, sorun düzelmediği için eski haline getirmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle cümleten selamünaleyküm. Ortalama olarak bir 6-7 aydır uğraştığım bir sorun bulunmakta ve kesinlikle çözemiyorum. CS:GO2'ye girdiğimde sürekli görselde bulunan pak01.vpk hatasını alıyorum. Oyunu kaldırıp tekrar yükledim, Steam'i kaldırıp tekrar yükledim, bilgisayarıma format attım ama sorunum hala düzelmedi. Burada bulunan konular üzerinde yapılan işlemleri de denedim lakin hala sorunum düzelmedi ve bu sorundan kaynaklı sürekli rekabetçi girdiğimde attığı için sürekli ban yiyorum. Destek olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 2144963
Sorunu halletiniz mi ben de aynısını yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı