CS2 pazardan alınan skinin ismi ve çıkartması silinebilir mi?

EkranKartı34

Femtopat
Güzel fload'lı bir skin var ama üzerine bir isim kazınmış, silahın üstünde duruyor. Aldıktan sonra bunu silebilir veya değiştirebilir miyim? Bir de silahın üstünde sevmediğim çıkartmalar var, pazardan alınan skinin üstündeki çıkartmalar kazınıyordur değil mi?

Güzel fload'lı bir skin var ama üzerine bir isim kazınmış, silahın üstünde duruyor. Aldıktan sonra bunu silebilir veya değiştirebilir miyim? Bir de silahın üstünde sevmediğim çıkartmalar var, pazardan alınan skinin üstündeki çıkartmalar kazınıyordur değil mi?
Çıkartmalar kazınıyor lakin isim etiketi çıkarılabiliyo mu bilmiyorum.

İsim etiketine 50tl vererek(En son 50tl idi) ismi değiştirebilirsiniz. Çıkartmaları beleş silebilirisniz.

Güzel Fload'lı bir skin var ama üzerine bir isim kazınmış, silahın üstünde duruyor. Aldıktan sonra bunu silebilir veya değiştirebilir miyim? Bir de silahın üstünde sevmediğim çıkartmalar var, pazardan alınan skinin üstündeki çıkartmalar kazınıyordur değil mi?

Bayağıdır girmedim oyuna fakat isim etiketini değiştirmek için yeni bir isim koyman gerekiyor silaha diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı