Yeni bilgisayarda FACEIT banı devam eder mi?

faceitplayer99

Yoctopat
Daha fazla  
Bir FPS oyunu platformundan ikinci hesap kullanmak ve smurfing yapma nedeniyle yasaklandim.(CS2 oynayanlar bilir FACEIT isimli platform). Şu anda yeni bilgisayar topladım ve yeni bir modem aldım. Başka ne yapabilirim? Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir FPS oyunu platformundan ikinci hesap kullanmak ve smurfing yapma nedeniyle yasaklandim.(CS2 oynayanlar bilir FACEIT isimli platform). Şu anda yeni bilgisayar topladım ve yeni bir modem aldım. Başka ne yapabilirim? Bilgisi olan var mı?

Hesabı onaylamak istediğinizde ne yapacaksınız?

Haksız yere banlanmisim.İlk hesabımı devre dışı bırakmama rağmen ikinci hesaptan ban yedim.Ticket gönderdim ama sonuç alamadım zaten yeni PC dizecektim yayın için bahane oldu bana.

Haksız yere banlanmisim. İlk hesabımı devre dışı bırakmama rağmen ikinci hesaptan ban yedim. Ticket gönderdim ama sonuç alamadım zaten yeni PC dizecektim yayın için bahane oldu bana.

Ticket açtıktan sonra Reddit üzerinden ticket numaranızla mutlaka paylaşım yapıp, derdinizi anlatın. Darwin sürekli orada takılıyor, eğer gerçekten haksızsa müdahale eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı