CS2 PGL Major Copenhagen 2024 Pick Em'leri

Evet açılış maçlarındaki 5 tahmin yeşil tikli görünüyor. 5 tahmin tuttuğunda sağ üstte de 5 yazması gerekmez mi yoksa benim mi beynim basmıyor 😀 Aktif bilet sıralamarında 4 görünüyor yoksa o farklı mı? Aşağıdaki görsele göre eleme aşamalarındaki 4 tahmin tutuyor diyebilir miyiz eğer Navi veya Virtus.pro kazanırsa?
Sağdaki sıralama geçilen görevleri ifade ediyor.
 
VirtusPro oyuncuları yerinde olsam round tekrarlanana kadar oynamaz eylem yapardım. G2 bu oynayışla çeyrek finallere kaldı ya yazıklar olsun. Jame için üzüldüm aynı zamanda çokta sinirlendim birde utanmadan G2 twitterdan falan paylaşım yapmış komedi... kendilerini ne sanıyorlarsa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Dersuu Yapacak bir şey yok. Outsiders olarak majör kazanıp kendilerini yeterince kanıtladılar aslında.
tabii fakat haksızlık olunca insan dayanamıyor haliyle. Hakedemeyen takımların turnuvaya çıkması kabul edilecek gibi değil özellikle sırf böyle hatalar ve PGL'in kararları yüzünden yaşanınca bu olanlar...
 
Navi resmen zorlaya zorlaya aldı maçı ya, son dakikalarda 3. Haritaya geçecekler diye heyecan yaptım 😀 Navi ile beraber 5 tahmin oldu elemelerde de. Elmas jetonu için toplam kaç tahmin bilmemiz gerekiyor?
 
Son 8 karşılaşmaları belli oldu.
 

Dosya Ekleri

  • GJdiJNjXIAEbAt7.jpg
    GJdiJNjXIAEbAt7.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 33

Yeni konular

Geri
Yukarı