CS2 ping nasıl düşürülür?

CanGirtay

Picopat
Daha fazla  
Sadece CS2 de pingim 500 ila 100 arasında ve sürekli hareketli 3 internet değiştirdim internetlerde hızlı yavaş değil 50Mbps ve sadece CS2'de pingim var. War Thunder oynuyorum mesela sunucuları iyi olmamasına rağmen 70-100 ping arasında oynuyorum ama CS2'de pingim sürekli yüksek ve inmiyor ne yaparsam yapayım eskiden böyle değildi bir ara güncelleme almıştı o günden beri pingimi düşüremiyorum. Zehir oldu oyun oynamak istemiyorum ama ne yapalım arkadaşlarla oynayacak başka oyun bulamıyoruz. Malum fiyatlar da 1000 lira üstü olunca oyunlarda neyse ben bu pingi nasıl düşürürüm?

-Oyun ping tercihi Max 70 seçili ve oyunu bulurken sarı yazı ile 63ms göstererek girdiğim oyunda bile aynı sorun.
-2 Ethernet bağlamak benim de aklıma geldi zeki arkadaşım ama internet beni odama uzak ama merak etme arada sinyal güçlendirici aparatlardan olan Xiaomi Mi var.
-Hayır oda değiştiremem dediğim gibi sorun CS'de internet ile ilgili değil. Diğer oyunlarda pingim yok.

Dosya Ekleri

• Hız Testi - Speedtest - Internet Hız Testi - Opera 19.11.2024 21_50_00.png
    Hız Testi - Speedtest - Internet Hız Testi - Opera 19.11.2024 21_50_00.png
    172,5 KB · Görüntüleme: 160
  • (1) CS2 ping sorunu _ Technopat Sosyal - Opera 19.11.2024 21_53_59.png
    (1) CS2 ping sorunu _ Technopat Sosyal - Opera 19.11.2024 21_53_59.png
    94,9 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CS2 de pingim 500 ila 100 arasında ve sürekli hareketli 3 internet değiştirdim internetlerde hızlı yavaş değil 50Mbps ve sadece CS2'de pingim var. War Thunder oynuyorum mesela sunucuları iyi olmamasına rağmen 70-100 ping arasında oynuyorum ama CS2'de pingim sürekli yüksek ve inmiyor ne yaparsam yapayım eskiden böyle değildi bir ara güncelleme almıştı o günden beri pingimi düşüremiyorum. Zehir oldu oyun oynamak istemiyorum ama ne yapalım arkadaşlarla oynayacak başka oyun bulamıyoruz. Malum fiyatlar da 1000 lira üstü olunca oyunlarda neyse ben bu pingi nasıl düşürürüm?

-Oyun ping tercihi Max 70 seçili ve oyunu bulurken sarı yazı ile 63ms göstererek girdiğim oyunda bile aynı sorun.
-2 Ethernet bağlamak benim de aklıma geldi zeki arkadaşım ama internet beni odama uzak ama merak etme arada sinyal güçlendirici aparatlardan olan Xiaomi Mi var.
-Hayır oda değiştiremem dediğim gibi sorun CS'de internet ile ilgili değil. Diğer oyunlarda pingim yok.
İstanbul'daki sunucuda 21 ping alıyorsunuz iyi değil ki zaten bu. Kablosuz olduğu için en baba Wi-fi alıcısında bile kayıp olur. "İyi ping alıyorum" dediğiniz oyunların sunucuları nerede, hangi oyun? "Maksimum Kabul Edilebilir Oyun Trafiği Bant Genişliği" ayarını değiştirmeniz işe yarayabilir.

Ayar menüsünde oyun kısmında ''buffering to smooth over packet loss'' var.Bu tam olarak ne işe yarıyor bilen var mı ?

İstanbul'daki sunucuda 21 ping alıyorsunuz iyi değil ki zaten bu. Kablosuz olduğu için en baba Wi-Fi alıcısında bile kayıp olur. "iyi ping alıyorum" dediğiniz oyunların sunucuları nerede, hangi oyun? "maksimum kabul edilebilir oyun trafiği bant genişliği" ayarını değiştirmeniz işe yarayabilir.

2. satırda yazıyor ya War Thunder oynuyorum diye ayrıca serverin isatanbul olması benimle alakalı Kocaeli'de oturuyorum otomatikman İstanbul'a atacak ayrıca Ookla'da yaptığımda zaten görüyorsunuz ki pingim 10 diğer siteyi ben çok önceden beri kullanıyordum o yüzden ekliyeyim dedim ayrıca 21 ms gayet iyi o ms 100'lerdeyken ben Warzone oynardım pingim 120 civarıydı bu sorun CS'den kaynaklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı