Oyunun %60ı hile olduğu için premierin filan hiçbir değeri itibarı yok. Şahsen hesabımı devrettim cs2 komple kaldırdım. Oyun çok güzel bence ama hileciler her şeyi mahfediyor. Emeğin zamanın taktiğin hiçbir önemi yok. Bunu biraz daha tecrubelendikten sonra anlicaksin. Çünkü karsindaki adamlar senin nerede olduğunu hangi silahı kullandığını dahi biliyor...Merhaba CS 2 Premier hakkında bilgi almak için yazıyorum. CS 2'de Premier nedir veya puan kasınca ödül filan geliyor mu? Oynamak mantıklı mı cevap veren herkese teşekkür ederim.
Ödül vs. gibi bir derdiniz var ise almayın. Sadece sıralama kasmak isterseniz ve E-Spor kariyeri yapmak isterseniz işinize yarar. (E-Spor işi çok zor, sadece isminizi en üst sıralarda göstererek dikkat çekebilirsiniz.) Ayrıca aktif olarak 4 milyon kişi sıralama kasıyor.Merhaba CS 2 Premier hakkında bilgi almak için yazıyorum. CS 2'de Premier nedir veya puan kasınca ödül filan geliyor mu? Oynamak mantıklı mı cevap veren herkese teşekkür ederim.
Bir oyuncu iyi oynuyor diye hile olmuyor hocam. Hile çok azaldı. Ayrıca iyi bir sıralamaya gelince hile yok denecek kadar az oluyor.Oyunun %60ı hile olduğu için premierin filan hiçbir değeri itibarı yok. Şahsen hesabımı devrettim cs2 komple kaldırdım. Oyun çok güzel bence ama hileciler her şeyi mahfediyor. Emeğin zamanın taktiğin hiçbir önemi yok. Bunu biraz daha tecrubelendikten sonra anlicaksin. Çünkü karsindaki adamlar senin nerede olduğunu hangi silahı kullandığını dahi biliyor...
İyi oynayan oyunculardan bahsetmedim. Hilecilerden bahsettim. Düşük elo olduğun belli yok diyorsan.Ödül vs. gibi bir derdiniz var ise almayın. Sadece sıralama kasmak isterseniz ve E-Spor kariyeri yapmak isterseniz işinize yarar. (E-Spor işi çok zor, sadece isminizi en üst sıralarda göstererek dikkat çekebilirsiniz.) Ayrıca aktif olarak 4 milyon kişi sıralama kasıyor.
Bir oyuncu iyi oynuyor diye hile olmuyor hocam. Hile çok azaldı. Ayrıca iyi bir sıralamaya gelince hile yok denecek kadar az oluyor.
Evet baya yaşadım ve çok sinirleniyorumOyunun %60ı hile olduğu için premierin filan hiçbir değeri itibarı yok. Şahsen hesabımı devrettim cs2 komple kaldırdım. Oyun çok güzel bence ama hileciler her şeyi mahfediyor. Emeğin zamanın taktiğin hiçbir önemi yok. Bunu biraz daha tecrubelendikten sonra anlicaksin. Çünkü karsindaki adamlar senin nerede olduğunu hangi silahı kullandığını dahi biliyor...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.