CS2 Premier vs FACEIT

Operasyon falan getirmezler artık o da hayal.

Arkadaşlar FACEIT alacak olanlara uyarım olsun maçlar çok zor yaani ful odak ve rekabetçi oynamalısınız eğlencesine girilecek gibi değil.

Zaten öyle hocam FACEIT oynayacak adam troll için girmiyor ki FACEIT'e.

Bana göre ikisi de berbat ama faceit hile yuvası olan seçkinden iyidir.
Faceit'de kötü para verip premium aldım maça hiç premium oyuncu gelmiyor üstüne hileli Premier Rank sisteminden bile aşırı zordu hile değildir dedimde biraz araştırdım bir sürü kişi bundan şikayetçiymiş ve hile var falan deniyor çünkü adamlar daha 3 leveldeler fakat başımı çıkartamıyorum sürekli tek atıyorlar açıkçası çok garip geldi.

FACEIT'de kötü para verip premium aldım maça hiç premium oyuncu gelmiyor üstüne hileli Premier rank sisteminden bile aşırı zordu hile değildir dedimde biraz araştırdım bir sürü kişi bundan şikayetçiymiş ve hile var falan deniyor çünkü adamlar daha 3 leveldeler fakat başımı çıkartamıyorum sürekli tek atıyorlar açıkçası çok garip geldi.

Dostum FACEIT 4 seviye im hiç hileye denk gelmedim. Acaba smurflar ile hileleri karıştırıyor olabilir misin?

Faceit hile bakımından diğerlerine nazaran çok daha az hileci barındırıyor tecrübe ettiğim kadarıyla fakat şu var ki smurf kaynıyor. Premium vs almak da bir çare değil ha ama smurf raporlanması doğru çıktığında size puanlarınızı fazla fazla veriyorlar.

Faceit hile bakımından diğerlerine nazaran çok daha az hileci barındırıyor tecrübe ettiğim kadarıyla fakat şu var ki smurf kaynıyor. Premium vs almak da bir çare değil ha ama smurf raporlanması doğru çıktığında size puanlarınızı fazla fazla veriyorlar.
Premier bende çoktandır var birde bilemiyorum faceit çok zor ve her ay 200 lira veremem.

Hocam 10 seviyeyim fakat hile çok çok az da olsa var wallhack tarzı şeyler kullanıyorlar.

Arada sırada giriyorum ama Total 30-40 maç olmuştur. Eşleştirme sistemi berbat olduğu için insanlar smurf mu? Yoksa eloları benden yüksek olduğu için mi böyle gibi sorulara düştüğüm oldu fakat açık açık izleyen hiç kimse karşıma gelmedi. Ama dediğiniz gibi illaki vardır:/

Kardeşim 3 level adam sürekli tek atıyor, ya saçma eşleştirme sistemi var ya da hile bence, Premier'de hile gelebiliyor ama rekabetçiye göre az geliyor.

Premier'de az hile geliyor? 15k Premier'de 3 maçın 1'inde bizim takıma 1'inde karşı takıma hile geliyor hocam :d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı