CS2 Premier vs FACEIT

VACNET kapandıktan sonra zaten virüs gibi her yere hile yayıldı ve kat ve kat daha fazla hile artışı oldu, hocam ben bunu yazdığımda VACNET kapalı değildi birde sadece bir seçkin seçeneği birde rekabetçi seçeneği var ya işte o seçkin seçeneğinde en azından rekabetçi seçeneğinden daha az hileli demiştim.

Ben artık cs'ye ara vercem adam akıllı anti-cheat gelene kadar.
O zaman üzülerek söylüyorum ki oyuna başlayamazsınız. Çünkü valve 10 yıldır bu şekilde. CS:GO'da aynı şekilde hile doluydu hiç bir şey yapmadılar. Faceit hile konusunda daha iyi iş çıkartıyor. Ama dediğim gibi eşleştirmeler inanılmaz bir şekilde dengesiz geçiyor. Hatta toxiclik konusunda seçkin ve premier'e göre inanılmaz fazlalar. 10 level olupta oynamayı bilmeyen insanlar bile var saçma sapan rushlayıp ölüyorlar.

VACNET kapandı söylemleri var hocam ve haklılarda çünkü son zamanda hileler inanılmaz derecede arttı, Vacnet kapandığına göre Gabe bişeyler yapar diye düşünüyorum.

VACNET kapandı söylemleri var hocam ve haklılarda çünkü son zamanda hileler inanılmaz derecede arttı, Vacnet kapandığına göre Gabe bişeyler yapar diye düşünüyorum.
Yapmaz hocam boşuna beklemeyin. VACNET sanırsam yapay zeka güncellemesi için kapatıldı ama yine de bir işe yaramayacak. VACNET'in spinbot gibi hileler dışında bir şeyi yakaladığını daha görmedim. 2025'te attığım maçlarda 1 kişinin bile ban yediğini görmedim daha.

Hocam yani şu şekilde oluyor. Premier rankı 15k olan biri 5-6 seviye civarları başlıyor. Adam oyunu iyi biliyorsa karşınızda da iyi oynuyorsa böyle şeyler normal. 10 seviyeyi bile smurfleyen adamlar görmek alışılmışın pek dışında sayılmıyor.Premier hiç girmedim girmeyi de düşünmüyorum hile kaynıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…