Çözüldü CS2 Premier'de oyundan çıkmak eksi verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100F - ASUS PRİME H610M-K D4 - GSKİLL RİPJAWS 8*2 3200MHZ - GALAX 4060 8GB V2 - MSİ MAG M100A - MSİ A650BN 650W 80+
Meslek
ELEKTRİKÇİ
Merhaba, CS2 Premier oynuyorum, 6400 puandım, maça girdim ve maçtan çıkmak zorunda kaldım, tekrar giriş yaptığımda ise 5300'e düştüğünü gördüm, AFK kalmak eksi yemek sebebi mi?

Peki teşekkürler.

Bir soru daha sorsam benim şu anda seçkin modunda 26 galibiyetim var sezon 2 rozeti için 25 galibiyet gerektiğini duymuştum ben rozeti nereden alacağım yoksa sezon bitince otomatik olarak mi gelecek.

Sezon bitince otomatik gelecek. Tabii sezon bitmeden önce puanının süresi geçmemiş olması gerekiyor.

Puanın süresi nedir en az 2-3 günde bir 3-5 maç atıyorum seçkinde.

Puanın süresi nedir? En az 2-3 günde bir 3-5 maç atıyorum seçkinde.

Premier modu sayfasına gelince sağda bilgi sembolü var, üzerine gelince gözüküyor kaç gün maç atmadığında, aktif olmadığında CS derecenin süresinin geçeceği. ''Sezon ilerlemesi'' başlığının sağında.

Premier modu sayfasına gelince sağda bilgi sembolü var, üzerine gelince gözüküyor kaç gün maç atmadığında, aktif olmadığında CS derecenin süresinin geçeceği. "sezon ilerlemesi" başlığının sağında.

26 gün yazıyor çok teşekkür ederim çözüm olarak işaretledim 🫡

Technopat Haberler

Geri
Yukarı