CS2 rank gümüş 1'den çıkmıyor

Mehmet32781

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 RYZEN 5 5500 GİGABYTE A520MK V2 16 GB RAM
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi CS2 geldi ve CS:GO'daki rank sistemi değişti. Artık her mapta ayrı rankınız oluyor. Fakat ben CS2 de ne kadar maç kazanırsam kazanayım rütbem gümüş 1'i geçmiyor. 10 Mac'ın 8 9 tanesini rahat kazanıyorum 1.oluyorum ama yine de artmıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Şimdiye kadar 52 Dust 2 maçı kazandım fakat gümüş1'den yukarı cıkmıyor. Anlamış değilim ne yapacagım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Cs2'nin ranklar bozuk mantık arama. Şu an dünyadaki en yüksek ranka sahip oyuncu eagle o da bir çinli. Benim rankım normalde master guardian ama gümüş 4 ten çıkartmıyor. Şu an benim olmam gereken rankta global elitler falan oynuyor.

CS2'nin ranklar bozuk mantık arama. Şu an dünyadaki en yüksek ranka sahip oyuncu Eagle o da bir Çinli. Benim rankım normalde Master Guardian ama gümüş 4'ten çıkartmıyor. Şu an benim olmam gereken rankta global elitler falan oynuyor.

Vallahi bende anlamıyorum bu gidişle FACEIT'e başlayacagım gibi duruyor seçkin oynayayım desem hileden geçilmiyor toksik oyuncularla dolu en mantıklısı FACEIT bence.

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi CS2 geldi ve CS:GO'daki rank sistemi değişti. Artık her mapta ayrı rankınız oluyor. Fakat ben CS2 de ne kadar maç kazanırsam kazanayım rütbem gümüş 1'i geçmiyor. 10 Mac'ın 8 9 tanesini rahat kazanıyorum 1.oluyorum ama yine de artmıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Şimdiye kadar 52 Dust 2 maçı kazandım fakat gümüş1'den yukarı cıkmıyor. Anlamış değilim ne yapacagım tavsiyelerinizi bekliyorum.
Daha öncesinde Twitter'daki bir oyuncunun top frag olmasına ve maçı kazanmasına rağmen rank düştüğünü görmüştüm. Competitive modunun rank sistemi berbat. FACEIT'ten devam edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı