CS2 rank maçı nasıl oynanır?

AnLexX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, CS2 de arkadaşlarla artık rank maçı atmak istiyoruz. Steam de CS2 için seçkin paket vs var. Bunu almamız mı lazım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, CS2 de arkadaşlarla artık rank maçı atmak istiyoruz. Steam de CS2 için seçkin paket vs var. Bunu almamız mı lazım? Teşekkürler.
Rekabetçi oynayabilirsiniz fakat seçkin hesap almazsanız karşınıza çokça hile gelebilir. Gerçi seçkinde de çok hile var ama orası size kalmış.

Seçkin modunda oynamak için seçkin alman gerek. Bu da yaklaşık 20 dolar falan galiba. Derecesiz oyun modunda oynayabilirsiniz yani rekabetçi modunda. Onun haricinde faceit oynamanı öneririm çünkü gerçek sunucularda çok fazla hile ve toksik oyuncular var. Faceitte ise yine para vermeniz gerek diye biliyorum.

Seçkin modunda oynamak için seçkin alman gerek. Bu da yaklaşık 20 dolar falan galiba. Derecesiz oyun modunda oynayabilirsiniz yani rekabetçi modunda. Onun haricinde faceit oynamanı öneririm çünkü gerçek sunucularda çok fazla hile ve toksik oyuncular var. Faceitte ise yine para vermeniz gerek diye biliyorum.
Katılıyorum. Faceit 2.0 güncellemesiyle birlikte hem smurf hem de toxic kitlenin çoğu banlandı şu an gayet oynanabilir durumda ayrıca seçkin almanıza da gerek yok.

Valve gidip silahın ucuna süs takılmasını ve infernodaki tavuğun rengini değiştirmek gibi saçma güncellemelerle uğraşmayı bırakırsa her şey düzelecek gibi...
Öncelikle şu rezalet olan optimizasyonu düzeltseler yeter benim için hile konusu o kadar önemli değil. Saçma sapan buglar var oyunda hâlâ. Adama sıkıyorum mermi geç gidiyor tickrate sistemi yüzünden. Smoke atıyorum smoke'a yaklaşınca fps düşüyor... Bence asıl bunları düzeltmesi gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı