CS2'de rank maçları oynamak istiyorum ve bunun için ya seçkin almalıyım ya da dediği diğer oyun modlarını tamamlamam gerekiyor. Oyuna para yatırmak istemiyorum. Bu dediği diğer oyun modları tam olarak ne oluyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam seçkini aldıktan sonra ekstra bir de seçkin oyun girmek için level kasmanız lazım sanırsam seçkini aldıktan sonra level kasması kolay olur zaten Ruslarla oynayacaksanız alın.
Hocam seçkini aldıktan sonra ekstra bir de seçkin oyun girmek için level kasmanız lazım sanırsam seçkini aldıktan sonra level kasması kolay olur zaten Ruslarla oynayacaksanız alın.
Şimdi şöyle. CS seçkine para verdikten sonra direkt Premier oynayamazsınız. 10 maç premier(seçkin maç) atıp rankınızı açmanız lazım. Onun öncesinde seçkin alır almaz Premier giriliyor mu bir fikrim yok ama üstteki arkadaşın dediği gibi level gerekiyor olabilir. Sana şunu önereyim al seçkini git FACEIT oyna. Premier'de 25k ya kadar cıktım takımdaki adam Mirage de connector smoke bilmiyor. Hak ettiği rankda değil insanlar.