CS2'de rank özelliği nasıl açılır?

BenimAdimName

Centipat
Daha fazla  
Hocam selamünaleyküm. Ben CS 2'yi 1 senedir oynuyorum ama rank olayını hiç fark etmedim. Rank yerine bakayım dedim rütbem kaç falan diye boş. Bu rütbe yani rank özelliğini nasıl açarım?

Hocam siz diyorsunuz ki her haritada 2 oyun kazanmalısınız o rankı kendisi görüyor ve önemli bir şey değil önemli olan seçkin rankı.

Onu nereden okudunuz hocam yukarıdan bilgi geldi herhalde :D

Arkadaşın sorusunda Silver global gibi rankları görmek istiyorum diye bir şey yazmıyor dikkate alınan seçkin rankıdır 10k rank ortalamadır.

Hocam siz diyorsunuz ki her haritada 2 oyun kazanmalısınız. O rankı kendisi görüyor ve önemli bir şey değil. Önemli olan seçkin rankı.

Onu nereden okudunuz hocam? Yukarıdan bilgi geldi herhalde :D

Çünkü Prime ve 10 level olmadan seçkin oynayamaz. Arkadaş ve "rank, rütbe" olayından bahsetmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
O rankı kendisi görüyor, önemsiz derken? Dust II mapinin rankı globalse global düzeyindeki adamlarla karşılaşır Silver ise Silver.

Konuyu başka yere sapıtıyorsunuz hocam arkadaşın sorununa odaklanın lütfen.

Çünkü Prime ve 10 level olmadan seçkin oynayamaz. Arkadaş ve "rank, rütbe" olayından bahsetmiş.

O rankı kendisi görüyor, önemsiz derken? Dust II mapinin rankı globalse global düzeyindeki adamlarla karşılaşır Silver ise Silver.

Ben rank dediğimiz sıralamayı kasmayacaksam niye mapin rankını kasayım hocam enayi miyim?

Ben rank dediğimiz sıralamayı kasmayacaksam niye mapin rankını kasayım hocam enayi miyim?

Oyuna dün falan başladın herhalde. Mapin rankının değeri falan yok gözünde.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı