CS2 rank sistemi bozuk mu?

Yer
ANTALYA
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu oyunun rank atlama olayını ya anlamadım ya bozuk ya da kafasına göre rank atıyor. Her harita için iki galibiyet şartı var bende dün vertigo haritasında üç maç atıp ikisini kazandım ve kazandığım iki maçta da takımın en iyisiydim ama gel gör ki verdiği rank Silver 4. buna ek olarak beraber girdiğim arkadaşım benden daha düşük skorlar çıkarmasına rağmen Nova. Boşuna kasıyorum herhalde.

Hocma mm bozuk Premier kasmak istersen hileler ile kasabilirsin.
Rank kasmanın bir anlamı yok artık mm de zaten bozuk Premier oynar orada kasarım diyorsan 2 maçtan 1'inde hile ile oynayacaksın.

Harita rankları CS:GO'daki gibi değil en altlardan başlatıp en üstlere çıkmanızı istiyor ama problem şu ki eskiden lem supreme olanlar bile Nova'yı geçemiyor saçma bir sistem oldu. Seçkin oynamanızı tavsiye ederim sıralama sistemi CS:GO da ki rank sisteminden de CS2 de ki harita sisteminden de iyi.

Benim görüşüm CS2 nin durumu CS:GO'dan kötü. Hileciler cirit atıyor, CS:GO'da en azından belli bir puanı geçtiklerine anında Overwatch'a düşerlerdi. Veya hilelerin belli özellikleri valve tarafından tespit edilirdi, hile olup olmadığını anlayamazdı ama oyundaki ufak bir değişikliğin yapıldığını fark eder ve o oyuncunun güven faktörünü kırmızıya düşürürdü. Raporlamalar daha efektif çalışırdı ve oyuncular yasaklanırdı iyi veya kötü. CS2 de bunların hiç biri yok. Sözde VAC Live var ancak adam kendi basesinden bizim basedeki 5 kişiyi 3 saniye içinde öldürüp oyunu bitiriyor ve yasaklama almıyor. VAC Live'nin şuan tespit ettiği tek şey spinbot namıdiğer mevlana haricindeki hiç bir şeyi tespit edemiyor.

Bir sorun olduğu kesin. Benzer bir durumdan bende muzdaribim. Rekabetçide ortalama 25, yoldaşda ortalama 15 vuruyorum. Yoldaş rankım nova 2. Birlikte yoldaş oynadığım ve ortalama 5 vuran arkadaşım ( ki hep birlikte oynarız ) nova 3. Daha önce globaldim ama cs2 çıktığından beri keleşi bile göremedim. Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi hileler o kadar fazla ki rank felan kasılmıyor hatta oyun oynanmıyor. Artık sadece arada giriyom.

Harita rankları CS:GO'daki gibi değil en altlardan başlatıp en üstlere çıkmanızı istiyor ama problem şu ki eskiden lem supreme olanlar bile Nova'yı geçemiyor saçma bir sistem oldu. Seçkin oynamanızı tavsiye ederim sıralama sistemi CS:GO da ki rank sisteminden de CS2 de ki harita sisteminden de iyi.
Seçkinim var zaten de anlatmak istediğim o kadar kill alıyorum mvp oluyorum kazanıyorum verdiği rank bu ve benim yarım kadar oynayamayanlar nasıl benden üstte çok saçma.

Seçkinim var zaten de anlatmak istediğim o kadar kill alıyorum mvp oluyorum kazanıyorum verdiği rank bu ve benim yarım kadar oynayamayanlar nasıl benden üstte çok saçma.

Seçkin derken Premier ranking kastediyorum Türkçesi o. Zaten Seçkin yükseltmeniz mevcuttur. Üstte bahsettiğim gibi iyi de oynasanız kötü rank atıyor, alttan yukarı çıkma gibi bir sistem mevcut buda düzgün çalışmıyor.

@ttaha7 Mesajı neden beğenmediniz, yanlış olan ne ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı