CS2 Renk Ayarları nasıl olmalı?

YunusEmr3_000

Decapat
Daha fazla  
Bu sıralar tekrar CS oynamaya başladım ve eski bilgisayarımda görüp de yapamadığım renkleri doygunlaştıran ve hafif sarartan bir ayar vardı. YouTube, forumlar gibi birçok yerde araştırma yaptım. Çoğu kişi, CS2'nin başlatma seçeneklerine "-allow_third_party_software" kodunu yazıp GeForce Experience ile renk filtreleri oluşturup bu ayarı kullanabileceğimizi söylüyor. Ancak, daha yeni yazılanlar, bu ayarın sislerin arkasını gösterdiği için kaldırıldığını belirtiyor.

Başta söylediğim şeyleri yapıp filtre oluşturmaya çalıştığımda, sadece değiştiremediğim bir görüntü keskinleştirme ayarı ile karşılaşıyorum. Yakın zamanda yazılmış bir konu bulamayınca kendim oluşturayım dedim. Sizlerde durum nedir? Bu ayarı önceden kullanıp da şu an kullanamama gibi bir durumunuz var mı?

Geç cevap verdiğim için kusura bakma, bildirim gelmedi. Geçmişten bahsetmiyorum şu anda yapabiliyor musun diye soruyorum. Evet önceden yapılıyordu sanırım şu an yapılmıyor bunu öğrenmeye çalışıyorum.

Kral sorunu çözdün mü? Bende hala 1 filtre var diğerlerini ekleyemiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.

Kral sorunu çözdün mü? Bende hala 1 filtre var diğerlerini ekleyemiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.
Yok dostum CS2'nin NVIDIA ayarını devre dışı bırakmışlar bir hatadan dolayı sisin içinden adamları görebiliyordun sadece digital vibrange ayarını fulleyerek ekranı sarartabiliyorsun, ki bence yeterli dene istersen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı