CS2 RTX 4060 ve R6 5600 sistemde 350 FPS vermesi normal mi?

@kurukafa11 çözünürlüğün nedir? 1280x960 çözünürlükte her şey en düşükte FPS 200'e düşmemeli.

1280x960 model doku detayı Orta'dır en fazla tam hatırlamıyorum şimdi tekrar bakacağım oyuna girip.

Oyunu yeni mi indirdiniz?

Şöyle önce yüklediğimde FPS normaldi 400 500 alabiliyordum arada 350 falan düşüyordu bu olay yaşandı Windows 11'i formatladım 2 hafta önce falan 2 haftadır böyle.

1280x960 model doku detayı Orta'dır en fazla tam hatırlamıyorum şimdi tekrar bakacağım oyuna girip.

Şöyle önce yüklediğimde FPS normaldi 400 500 alabiliyordum arada 350 falan düşüyordu bu olay yaşandı Windows 11'i formatladım 2 hafta önce falan 2 haftadır böyle.

Normalde oyunu yeni indirdiğinde mapleri ilk kez renderladığı için normalden daha düşük FPS alımı ve ani droplar olabiliyor. Formatlama işleminden sonra tüm sürücüleri kurdun değil mi?

Bir de tüm ayarları en düşüğe çektiğinde şu anki ayarlarından bir farkı olup olmadığına bakar mısın?

Merhaba, 1280x960 çözünürlükte spawn bölgesinde 320-350 arası bir FPS değeri alıyorum. Bir etkileşim olunca, patlama gibi durumlarda, FPS aniden 200'lere kadar düşüyor. Grafik değerleri yüksekte de düşükte de aynı gibi. Sizce normal mi?
Merhaba. Bunu test etmek için buradan sormana gerek yok. Aynı sistemin testleri belki de binlerce kez yapılmış. Grafik değerlerine göre de FPS değerleri video oynatıcı sitelerde mevcut.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı