CS2 Ruslarla nasıl başa çıkılır?

Alperrende58

Picopat
Daha fazla  
Tekrar merhaba arkadaşlar. beni oyundan soğutan bu elemanlar, dün 2 kez öldüm diye oyundan attılar. Tekrardan bu arkadaşlar yanlış yere takım arkadaşıma vurdum diye çeviriden bana hakaret ettiler 🫠 sizce bırakıp dedemin verdiği telefonda Sudokuya'mı başlamalıyım, yoksa Devam'mı etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
tekrar merhaba arkadaşlar. beni oyundan soğutan bu elemanlar, dün 2 kez öldüm diye oyundan attılar. Tekrardan bu arkadaşlar yanlış yere takım arkadaşıma vurdum diye çeviriden bana hakaret ettiler 🫠 sizce bırakıp dedemin verdiği telefonda sudokuya'mı başlamalıyım, yoksa devam'mı etmeliyim?

Sudoku seni rahatlatabilir. Ancak CS2 için pek aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Aklım karıştı bence LoL oyna.

Neden arkadaş edinmeyi seçeneklerin arasına almadın? En azından 2-3 kişi olsanız sıkıntı çekmezsin. Boşu boşuna dert yanıyorsun. FACEIT, topluluk sunucularında falan takıl.

Tekrar merhaba arkadaşlar. beni oyundan soğutan bu elemanlar, dün 2 kez öldüm diye oyundan attılar. Tekrardan bu arkadaşlar yanlış yere takım arkadaşıma vurdum diye çeviriden bana hakaret ettiler 🫠 sizce bırakıp dedemin verdiği telefonda Sudokuya'mı başlamalıyım, yoksa Devam'mı etmeliyim?
Başa çıkamazsın.

tekrar merhaba arkadaşlar. beni oyundan soğutan bu elemanlar, dün 2 kez öldüm diye oyundan attılar. Tekrardan bu arkadaşlar yanlış yere takım arkadaşıma vurdum diye çeviriden bana hakaret ettiler 🫠 sizce bırakıp dedemin verdiği telefonda sudokuya'mı başlamalıyım, yoksa devam'mı etmeliyim?

Rusça küfürler öğren dostum, ben öyle yaptım maçta bana sövdükleri zaman bende sövüyorum sonra mute atıyorum rahat rahat takılıyorum, bırak kenara kudursunlar :D

Oyun oynamak istiyordan türkleri lobine davet et

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı