CS2 sebepsiz VAC ban

ranxiee

Hectopat
Daha fazla  
Her şeyden önce beni tüm arkadaşlarım herkes biliyor ben asla hile kullanmam. Bu sabah PC'yi açtığımda Steam'den bana bir mesaj geldi ve açtığımda tam olarak CS2'den banlandığıma dair bir mesaj geldi. Bu mesaj yerini biliyordum çünkü daha önceden bir hesabım daha banlanmıştı ama o hesapta gerçekten hile açmıştım ve yaklaşık 2 yıl önceydi. O zamandan beri hileye tamamen karşıyım ve hiç hile kullanmıyorum. CS'ye de 2 haftadır girmiyordum çünkü benim bilgisayarım CS'yi düzgün oynayabilmek için yeterli değildi. Zaten hesap arkadaşımdaydı ve oda asla hile açmaz. Arkadaşım gayet iyi oynuyor ve Killer birden 10'dan 30'a çıktığı için olabileceğini söylüyor. Ayrıca arkadaşım bilgisayarını yeni topladı ve hile açmaya yüreği yetmez çünkü bilgisayarına virüs bulaşma ihtimali vardı ki normalde de açmaz zaten. Steam'e bir talep gönderdim ekstra bilgi için birkaç kişiye de sordum ve 1 haftaya açılır dediler. Sizce ne yapmalıyım ve ban açılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Haksızsa acılır.

Senin veya arkadaşının bilgisayarında 3. parti bir yazılım olduğu için ban yemiş olabilirsin. Ban açılmaz.

Hesabın oynandığı sistemde daha önce hile açılmışsa ve hile kullanımı bittikten sonra dosya doğrulaması yapılmadıysa hileden ban yersiniz. 10 Kill'den 30 Kill'e çıkmanız Valve'in umurunda değil zira kill sayınıza değil kill alma biçiminize bakıyor. CS'de nadiren haksız ban atıldığını duydum bu da genellikle daha toplu şekilde oluyor, bir defasında CS:GO döneminde de Türk bir yayıncıya atılmıştı fakat kısa süre içinde Ban'ı geri kaldırdılar.

Ne arkadaşımda ne de benim bilgisayarımda 3. parti yazılım yok.

Eskidendi, küçüklük hatası diyelim.
İllaki bir şeyler vardır. Durduk yere VAC ban yeme ihtimaliniz yok.

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.

Ama bir hata durumu gerçekten varsa kaldırılabilir.

Ama itiraz etmeniz hiçbir şeyi değiştirmez hocam.

Dediğim gibi ne arkadaşımda ne de bende hile açılmadı, benim bilgisayarımda SSD değiştirdim yani öncesiyle hiçbir alakası kalmadı, arkadaşımda kendi bilgisayarına format attı CS yüklemeden önce.

Arkadaşım gayet iyi oynuyor ve kill'er birden 10'dan 30'a çıktığı için olabileceğini söylüyor.

VAC sistemi öyle işlemiyor, arkadaşın atmış. İyi oynamayla VAC yenilmez.

Gerçekten haksız yere VAC yasaklaması aldığına inanıyorsan, tek yapman gereken şey beklemek. Haksız yere verilmiş VAC yasaklamaları otomatik olarak kaldırıyor, Steam desteğe bunun hakkında yazman hiçbir şeyi değiştirmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…