CS2 sebepsiz VAC ban

Daha önce lobi ile ranked girmedim hep tek başıma giriyorum. Şaşırdığım nokta da bu zaten çaktırmadan hile yapanlar oynamaya devam ediyor ben VAC bekleme süresi alıyorum sistem ne anladı da inceleyecek çözemedim.
Şöyle söyleyim size, oyunu sizle beraber oynayan kişiyi önce yasaklıyor, sonra sizde onla beraber oynadığınız için size de 24 saatlik bir VAC bekleme yasaklaması veriyor. Sistemin anladığı tek şey hileciyle beraber oynadığın.

Arkadaşım bana güvenlik duvarını geçemediğini, hemen Windows'un engellediğini söylüyor.
Sen Vac yememişsindir, oyun banı yemişsindir. Ve bu benim başıma da geldi, bende haksız yere yedim, ne yaptım ne ettim açtıramadım, dava açmak istedim ama tek kişiyle olmuyormuş o iş, şuan 987 gündür banlı hesap.

Valla biz de öyle diyorduk hile kullandıktan sonra hile açılmayacak diye hep kendimizi kandırdık bunun önüne kimse geçemiyor bir kere kullandın mı defalarca kullanmış gibi bağımlılık yapıyor hatalı ve haksız VAC cs2 devrinde yok abi alışın hak ettiğinize. Paralı hile kullan en fazla VAC yasağından kaçarsın ama eninde sonunda game ban yasaklanması uygulanır hesabına.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı