Her hafta 1 kere drop alma hakkın var bu hak salı gece 3.00 da yenileniyor, yani salıyı çarşambaya bağlayan gece. Drop gelince 4 seçenek oluyor 2 tanesini alma hakkınız var 1 kasa 1 silah 2 grafiti. Haftalık drop alman için 1 seviye atlaman lazım bu da oynayarak, maç atarak atlanıyor. Her hafta drop yenilenince sana TP desteğide geliyor oynadığın maçlardan daha fazla TP alıyorsun ama bu biraz oynadıktan sonra gidiyor, sonraki hafta tekrar yenileniyor.
Hocam sanırım anladım ben seçkini olmayan arkadaşım ile oynuyordum ve tp alamıyordum.Her hafta 1 kere drop alma hakkın var bu hak salı gece 3.00 da yenileniyor, yani salıyı çarşambaya bağlayan gece. Drop gelince 4 seçenek oluyor 2 tanesini alma hakkınız var 1 kasa 1 silah 2 grafiti. Haftalık drop alman için 1 seviye atlaman lazım bu da oynayarak, maç atarak atlanıyor. Her hafta drop yenilenince sana TP desteğide geliyor oynadığın maçlardan daha fazla TP alıyorsun ama bu biraz oynadıktan sonra gidiyor, sonraki hafta tekrar yenileniyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.