Çözüldü Steam CS2 seçkin alınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xMho13

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, ben aktif olarak seçkin alacaktım ama şöyle bir hata mesajı aldım:

"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize 'bloke' koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez.

Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin."

Sorunu çözemedim. Kartım Mastercard, yurt dışı açık, internet alışverişi açık ve bakiyem 635 TL. Sorunu hiç bulamadım, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hadi kart güven damgası olan yerlerde ödeme yapıyor aynı sorun bende de var içinde param var kullanamıyorum hatta müşteri hizmetlerini ararsan güven damgası olan yerlerden yapabilirsiniz diye bir açıklama yapıyor Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerden de yapamıyorsun bu sorunun düzeleceğini söylediler. Yeni politikaları imiş.
Merhaba, ben aktif olarak seçkin alacaktım ama şöyle bir hata mesajı aldım:

"Ödeme işleminiz tamamlanmadı. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi. Not: Kredi kartı şirketiniz bazı durumlarda hesabınızda bulunan bakiyenize 'bloke' koyabilir ancak bu miktarı tahsil etmez.

Aşağıda gösterilen bilgilerdeki olası hataları düzelttikten sonra lütfen satın almayı tekrar deneyin."

Sorunu çözemedim. Kartım Mastercard, yurt dışı açık, internet alışverişi açık ve bakiyem 635 TL. Sorunu hiç bulamadım, şimdiden teşekkürler.

Kartın hadi kartmı.

Hadi kart güven damgası olan yerlerde ödeme yapıyor aynı sorun bende de var içinde param var kullanamıyorum hatta müşteri hizmetlerini ararsan güven damgası olan yerlerden yapabilirsiniz diye bir açıklama yapıyor Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerden de yapamıyorsun bu sorunun düzeleceğini söylediler. Yeni politikaları imiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet bu kartda sadace marketlerde kullanabiliyorum farklı yerlerdede alım yapamıyordum ama bunun başka bir neden ile oldugunu sanıyorum bana gerçeği aydıtlattıgın yani söylediğin için teşşekürler

Bir de sana tavsiyem en yakın zamanda hesabındaki tüm parayı boşalt kuruşuna kadar hesabını kapat başka bir ön ödemeli karta geçmen tavsiyemdir.
Yaşım 18 yaşını geçmediği için banka hesapını alamıyorum ama neyseki babamın kartı var paralarımı babamın bankasına atarım ordan alırım seçkini teşşekürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı