CS2 seçkin alınır mı?

galaforce

Centipat
Daha fazla  
CS2 uzun süredir severek oynuyorum. CS:GO geçmişim de var. Sizce günümüzde seçkin almak mantıklı mı? Çevremden herkes farklı bir görüş içinde, bazıları al parasını kısa sürede çok rahat çıkarıyor diyor bazıları başka bir şey diyor. Ama bana tek seferlik de olsa bu oyun için 15 dolar biraz ağır geliyor. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır avantajlı.

Tek seferlik 15 dolar veriyorsun her hafta drop alacaksın en kötü ihtimalle 1 sene içinde parasını çıkarır. Kesinlikle alınır.

Bende senin gibi tereddütle almıştım 2 ayda 500 dolar civarı geri dönüşü oldu tabii bu zor bir ihtimal ama haftalık dropları sayarsak bile 2 ayda her türlü yine alıyorsun.

Tereddut etmeden almanı tavsiye ederim o paranın 2 katını en kotu 5 6 ay içinde (ekran süren fazlaysa) alırsın.

Ben aldım kesinlikle alınmaz. Çünkü aldıktan sonra oyunu bıraktım. Fazla oynuyorsanız kesinlikle alınır.

Bende senin gibi tereddütle almıştım 2 ayda 500 dolar civarı geri dönüşü oldu tabii bu zor bir ihtimal ama haftalık dropları sayarsak bile 2 ayda her türlü yine alıyorsun.

Hocam bende o sans yok işte ondan tereddüteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…