tamam da bu mantıkla bakarsan milli piyangodan bilet alıyormuş gibi düşünüyorsun dostum oyunu düzenli olark oynuyorsan al oynamıyorsan almaHocam bende o sans yok işte ondan tereddüteyim.
tamam da bu mantıkla bakarsan milli piyangodan bilet alıyormuş gibi düşünüyorsun dostum oyunu düzenli olark oynuyorsan al oynamıyorsan almaHocam bende o sans yok işte ondan tereddüteyim.
Hocam bende o şans yok işte ondan tereddüteyim.
Hocam bende o sans yok işte ondan tereddüteyim.
Şans olmasa bile belli bir sürede garanti çıkarırsınızHocam bende o sans yok işte ondan tereddüteyim.
Eğer beleşe oyun almak istiyorum diyorsan al, ben Seçkin sayesinde Battlefield 6 parası çıkardım.CS2 uzun süredir severek oynuyorum. CS:GO geçmişim de var. Sizce günümüzde seçkin almak mantıklı mı? Çevremden herkes farklı bir görüş içinde, bazıları al parasını kısa sürede çok rahat çıkarıyor diyor bazıları başka bir şey diyor. Ama bana tek seferlik de olsa bu oyun için 15 dolar biraz ağır geliyor. Sizce alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.