CS2 seçkin alınır mı?

Alınır her hafta level atlayıp sınırda bırakıyorum haftaya tekrar aynı GTA 5 ve Cyberpunk 2077 beleş aldım indirimle kasa skinleri satarak üstüne 10 dolar daha var kış indirimde FC26 almak için üstüne biriktireceğim 21 dolara düşüyor.

Arkadaşının hesabı lanetli mi Hiç kimsede böyle bir şey görmedim duymadım ve o 1-2 dolarlık kasaların çıkması da çok zor değil. Bana her ay 1-2 kez Rüyalar ve Kabuslar kasası düşüyor. Aşağıda attığım SS'lere bakabilirsiniz. Hepsi bana ait.

Dosya Ekleri

• Screenshot_178.png
    114,2 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_179.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_180.png
    107,2 KB · Görüntüleme: 10
Haklısınız hocam. Konudan ayrı ama bende yeni başladığımda çoğunlukla unranked takıldım sonra FACEIT geçtim. Gerçekten 500 elolarda bile çok sağlam rakipler geliyor. Seçkin almak yeni başlayan birine mantıklı olur.

Tebrik ederim, sadece durumu anlattım. Şans sonuçta.

Genel olarak anladığım kadarıyla bu parayı 6 ayda da çıkarabilirim 1 ayda da veya daha kısa süre de, dogru mudur?

Genel olarak anladığım kadarıyla bu parayı 6 ayda da çıkarabilirim 1 ayda da veya daha kısa süre de, dogru mudur?
Evet, bahsettiğim parayı 6 ayda da çıkarabilirsin, 1 günde de çıkarabilirsin. Fakat ben şansıma güvenirim dersen başka bir arkadaşım her hafta 10 adet cs hesabıyla farm yapıyor, sen hesapla

İki hafta üst üste düştü bana sonra 3 dolarlık kasa verdi bu hafta kilovata döndü 3 haftaya iyi gitti şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…