CS2 seçkin alınır mı?

Alınır her hafta level atlayıp sınırda bırakıyorum haftaya tekrar aynı GTA 5 ve Cyberpunk 2077 beleş aldım indirimle kasa skinleri satarak üstüne 10 dolar daha var kış indirimde FC26 almak için üstüne biriktireceğim 21 dolara düşüyor.

6 ay önce arkadaşım bu soruyu bana sordu, dedim evet şanslıysan kasa falan düşürürsün her hafta belki değerli bir şey elde edersin. 6 Aydır oynuyor ve sürekli en ucuz kasayı elde ediyor oyunda, basit bir matematik ile 6 ayda 26 hafta olduğuna göre ve her hafta 0.40 - 0.50 kuruşluk kasa ve 4-5 kuruşluk skin elde edebildi. 26 x 0.45 baz alırsak 6 ayda sadece 11 dolar elde edebildi bunların içine 4-5 kuruşluk çöp skinlerini de ekleyelim max 12 13 dolar ediyor. Yani 6 ayda sadece 12 dolar kazandı. Şimdi sen karar ver.
Arkadaşının hesabı lanetli mi :D Hiç kimsede böyle bir şey görmedim duymadım ve o 1-2 dolarlık kasaların çıkması da çok zor değil. Bana her ay 1-2 kez Rüyalar ve Kabuslar kasası düşüyor. Aşağıda attığım SS'lere bakabilirsiniz. Hepsi bana ait.

Dosya Ekleri

• Screenshot_178.png
    Screenshot_178.png
    114,2 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_179.png
    Screenshot_179.png
    117,4 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_180.png
    Screenshot_180.png
    107,2 KB · Görüntüleme: 9
Konu sahibi arkadaş anladığım kadarıyla hiç CS oynamamış. Birde bunun üstüne Faceit önerirsen oyundan soğur :D Orada para da vermiyorsun ama para da kazanmıyorsun. Orada direkt CS'yi cidden bağımlıları oynuyor. Tabii Faceit premium alırsa bazı tablolarda sıraya girmeye hak kazanıyor ve orada derece yaparsa da para kazanıyor. Bunu yapabilmekte ayrı bir çimensizlik ister.
Haklısınız hocam. Konudan ayrı ama bende yeni başladığımda çoğunlukla unranked takıldım sonra FACEIT geçtim. Gerçekten 500 elolarda bile çok sağlam rakipler geliyor. Seçkin almak yeni başlayan birine mantıklı olur.

Arkadaşının hesabı lanetli mi :D Hiç kimsede böyle bir şey görmedim duymadım ve o 1-2 dolarlık kasaların çıkması da çok zor değil. Bana her ay 1-2 kez Rüyalar ve Kabuslar kasası düşüyor. Aşağıda attığım SS'lere bakabilirsiniz. Hepsi bana ait.
Tebrik ederim, sadece durumu anlattım. Şans sonuçta.

6 ay önce arkadaşım bu soruyu bana sordu, dedim evet şanslıysan kasa falan düşürürsün her hafta belki değerli bir şey elde edersin. 6 aydır oynuyor ve sürekli en ucuz kasayı elde ediyor oyunda, basit bir matematik ile 6 ayda 26 hafta olduğuna göre ve her hafta 0.40 - 0.50 kuruşluk kasa ve 4-5 kuruşluk skin elde edebildi. 26 X 0.45 baz alırsak 6 ayda sadece 11 dolar elde edebildi bunların içine 4-5 kuruşluk çöp skinlerini de ekleyelim Max 12 13 dolar ediyor. Yani 6 ayda sadece 12 dolar kazandı. Şimdi sen karar ver.

Genel olarak anladığım kadarıyla bu parayı 6 ayda da çıkarabilirim 1 ayda da veya daha kısa süre de, dogru mudur?

Genel olarak anladığım kadarıyla bu parayı 6 ayda da çıkarabilirim 1 ayda da veya daha kısa süre de, dogru mudur?
Evet, bahsettiğim parayı 6 ayda da çıkarabilirsin, 1 günde de çıkarabilirsin. Fakat ben şansıma güvenirim dersen başka bir arkadaşım her hafta 10 adet cs hesabıyla farm yapıyor, sen hesapla :D

Arkadaşının hesabı lanetli mi :D hiç kimsede böyle bir şey görmedim duymadım ve o 1-2 dolarlık kasaların çıkması da çok zor değil. Bana her ay 1-2 kez rüyalar ve kabuslar kasası düşüyor. Aşağıda attığım SS'lere bakabilirsiniz. Hepsi bana ait.

İki hafta üst üste düştü bana sonra 3 dolarlık kasa verdi bu hafta kilovata döndü 3 haftaya iyi gitti şans işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı