CS2 seçkin alınır mı?

normLast

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, CS2’ye başlamak istiyorum. Biraz da Steam’den oyun alabilmek için para biriktirmek amacıyla başlıyorum diyebilirim. Hâlâ almak mantıklı mı, başlangıç için önerileriniz nedir, para kazanabilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum. İyi günler.

Kendi parasını çıkarıyor, üstüne de zamanla ekliyor zaten. Almak mantıklı, biraz şans işi. Bir haftada da çıkarabilir parasını, 2 ayda da. Kaç senedir oynuyorum, geçen hafta 30 dolarlık skin düştü mesela. Kimisine daha erken düşüyor.

FACEIT oynayabilirsin. FACEIT, herhangi ücreti olmadan rekabetçi oyun platformu. Ancak rekabetçi maçlar için belli bir saat kadar CS2'de zaman geçirmen gerekiyor ama haftalık ödüller istiyorum falan diyorsan seçkin alman daha mantıklı olur.

Aynı konudan defalarca kez açıldı ki kasa fiyatları şuan baya iyi. Ben mesela 2 aydır seçkinde 9,74 dolar kazandım lakin bazıları daha fazla da kazanabilir. Şansına bağlı. Ben hesabı ilk açtığımda 15 dolarlık kasa düşmüştü de o da 2-3 yıl önceydi.

6 ay önce arkadaşım bu soruyu bana sordu, dedim evet şanslıysan kasa falan düşürürsün her hafta belki değerli bir şey elde edersin. 6 Aydır oynuyor ve sürekli en ucuz kasayı elde ediyor oyunda, basit bir matematik ile 6 ayda 26 hafta olduğuna göre ve her hafta 0.40 - 0.50 kuruşluk kasa ve 4-5 kuruşluk skin elde edebildi. 26 x 0.45 baz alırsak 6 ayda sadece 11 dolar elde edebildi bunların içine 4-5 kuruşluk çöp skinlerini de ekleyelim max 12 13 dolar ediyor. Yani 6 ayda sadece 12 dolar kazandı. Şimdi sen karar ver.

Faceit oynayabilirsin. Faceit, herhangi ücreti olmadan rekabetçi oyun platformu. Ancak rekabetçi maçlar için belli bir saat kadar CS2'de zaman geçirmen gerekiyor.
Konu sahibi arkadaş anladığım kadarıyla hiç CS oynamamış. Birde bunun üstüne Faceit önerirsen oyundan soğur :D Orada para da vermiyorsun ama para da kazanmıyorsun. Orada direkt CS'yi cidden bağımlıları oynuyor. Tabii Faceit premium alırsa bazı tablolarda sıraya girmeye hak kazanıyor ve orada derece yaparsa da para kazanıyor. Bunu yapabilmekte ayrı bir çimensizlik ister.

FACEIT oynayabilirsin. FACEIT, herhangi ücreti olmadan rekabetçi oyun platformu. Ancak rekabetçi maçlar için belli bir saat kadar CS2'de zaman geçirmen gerekiyor ama haftalık ödüller istiyorum falan diyorsan seçkin alman daha mantıklı olur.

Yeni uyelere Prime zorunlu artık.

Uzun süredir Valorant oynuyorum şimdiye kadar tek tük CS oynadım o kadar vakit ayıracağımı sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı