CS2 seçkin alınır mı?

6 ay önce arkadaşım bu soruyu bana sordu, dedim evet şanslıysan kasa falan düşürürsün her hafta belki değerli bir şey elde edersin. 6 Aydır oynuyor ve sürekli en ucuz kasayı elde ediyor oyunda, basit bir matematik ile 6 ayda 26 hafta olduğuna göre ve her hafta 0.40 - 0.50 kuruşluk kasa ve 4-5 kuruşluk skin elde edebildi. 26 x 0.45 baz alırsak 6 ayda sadece 11 dolar elde edebildi bunların içine 4-5 kuruşluk çöp skinlerini de ekleyelim max 12 13 dolar ediyor. Yani 6 ayda sadece 12 dolar kazandı. Şimdi sen karar ver.
Şans meselesi. Bir bakmışsın kaç dolarlık skin veya kasa düşmüş, o zaman verdiğin emeğin değerini anlıyorsun. Doğru cent'lik kasalar ve skinler düşüyor ama iyi bir şey düştüğü de oluyor.

Tebrik ederim, sadece durumu anlattım. Şans sonuçta.
Reis "tebrik ederim" falan diyorsun "Şans sonuçta" diyorsun da öyle bir yazmışın ki aşırı zor bir şey gibi... Hani tamam şans olduğunu da belirtmişin de diğer geri kalan her cümlede sistemi olumsuz olarak yansıtmışsın.

İki hafta üst üste düştü bana sonra 3 dolarlık kasa verdi bu hafta kilovata döndü 3 haftaya iyi gitti şans işi.
6 ayda 1 dolar aşağısı kasa gelmesi de ayrı bir şansızlık :D Hatta bu kadar şansızlığa sahip olan daha azdır diye düşünüyorum açıkçası :D Yoksa tabii şans işi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı