1 ay önce CS2 seçkin almaya değer mi diye bir soru sormuştum ve buna istinaden CS2 seçkin aldım. Bu konuda bayağı soranlar var ben de fikrimi yazayım siz de ona göre karar verin. GO'da 1.500, CS2'de ise 220 saate yakın CS deneyimim var ve şunu söyleyebilirim ki alınmaz arkadaşlar.
Drop'tur, kutudur kendini amorti ediyor falan hiçbir manası yok çünkü oyun hileden geçilmiyor. Çalışan bir ban sistemi yok. 10 senelik madalya dolu hesapta bile wh+aimbot açarak gizleme gereksinimi duymadan kullananlar var. 10 maçınızdan en az 4 tanesine hile geliyor bizzat test ettim. Özellikle Nova'da yoğun hile kullanımı var ve hesabınızın güven faktörü falan gram bir şeyi etkilemiyor. Yeni açılmış hesap boostlayan tipler her halukarda maçınıza geliyor. Gidin daha kafanızın rahat olacağı bir oyun alın. Para verdiğinize değsin. Ben aldığıma pişmanım. Seçkin değilken en azından para vermediğim için neyse deyip geçiyordum fakat hem para verip hem böyle şeylerle karşılaşmak çok sinir bozucu. Bu oyunun hile sorunu kolay kolay çözülmez illa alacaksanız bunları bilin.
Ben seçkin aldığımda hile denk gelmeyeceğini düşünüyordum ama gram alakası yok. Yeteneksizlerin parayla hile satın alıp içinden geçtiği bir oyuna dönmüş. VAC sistemi düzelene kadar uzak durmak en mantıklısı.