CS2 seçkin alınmaz

Vaorex

Centipat
1 ay önce CS2 seçkin almaya değer mi diye bir soru sormuştum ve buna istinaden CS2 seçkin aldım. Bu konuda bayağı soranlar var ben de fikrimi yazayım siz de ona göre karar verin. GO'da 1.500, CS2'de ise 220 saate yakın CS deneyimim var ve şunu söyleyebilirim ki alınmaz arkadaşlar.

Drop'tur, kutudur kendini amorti ediyor falan hiçbir manası yok çünkü oyun hileden geçilmiyor. Çalışan bir ban sistemi yok. 10 senelik madalya dolu hesapta bile wh+aimbot açarak gizleme gereksinimi duymadan kullananlar var. 10 maçınızdan en az 4 tanesine hile geliyor bizzat test ettim. Özellikle Nova'da yoğun hile kullanımı var ve hesabınızın güven faktörü falan gram bir şeyi etkilemiyor. Yeni açılmış hesap boostlayan tipler her halukarda maçınıza geliyor. Gidin daha kafanızın rahat olacağı bir oyun alın. Para verdiğinize değsin. Ben aldığıma pişmanım. Seçkin değilken en azından para vermediğim için neyse deyip geçiyordum fakat hem para verip hem böyle şeylerle karşılaşmak çok sinir bozucu. Bu oyunun hile sorunu kolay kolay çözülmez illa alacaksanız bunları bilin.

Ben seçkin aldığımda hile denk gelmeyeceğini düşünüyordum ama gram alakası yok. Yeteneksizlerin parayla hile satın alıp içinden geçtiği bir oyuna dönmüş. VAC sistemi düzelene kadar uzak durmak en mantıklısı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerlendirmen iyi hoş güzel, fakat 10 maçın 4'ünde hile gelmesi epey uçuk geliyor bana. Bende seçkin kullanıcısıyım ve şu ana kadar o kadar oynamama rağmen Dust 2 harıtasında 64 kazanma gozukuyor... Ama maçlarımın toplasan belkıde 2 veya 3'ünde hileye denk gelmişimdir. Dediğim gibi 10 maçta 4 hile benim fikrimce çok uçuk bir veri.

1 ay önce CS2 seçkin almaya değer mi diye bir soru sormuştum ve buna istinaden CS2 seçkin aldım. Bu konuda bayağı soranlar var ben de fikrimi yazayım siz de ona göre karar verin. GO'da 1.500, CS2'de ise 220 saate yakın CS deneyimim var ve şunu söyleyebilirim ki alınmaz arkadaşlar.

Drop'tur, kutudur kendini amorti ediyor falan hiçbir manası yok çünkü oyun hileden geçilmiyor. Çalışan bir ban sistemi yok. 10 senelik madalya dolu hesapta bile wh+aimbot açarak gizleme gereksinimi duymadan kullananlar var. 10 maçınızdan en az 4 tanesine hile geliyor bizzat test ettim. Özellikle Nova'da yoğun hile kullanımı var ve hesabınızın güven faktörü falan gram bir şeyi etkilemiyor. Yeni açılmış hesap boostlayan tipler her halukarda maçınıza geliyor. Gidin daha kafanızın rahat olacağı bir oyun alın. Para verdiğinize değsin. Ben aldığıma pişmanım. Seçkin değilken en azından para vermediğim için neyse deyip geçiyordum fakat hem para verip hem böyle şeylerle karşılaşmak çok sinir bozucu. Bu oyunun hile sorunu kolay kolay çözülmez illa alacaksanız bunları bilin.

Ben seçkin aldığımda hile denk gelmeyeceğini düşünüyordum ama gram alakası yok. Yeteneksizlerin parayla hile satın alıp içinden geçtiği bir oyuna dönmüş. VAC sistemi düzelene kadar uzak durmak en mantıklısı.
O kadar da hile yok hocam abartıyorsunuz.

Ya da siz her şeye hile diyorsunuz? Mouse tutmayı öğrenin lütfen.

Sana istediğin kadar oyun kaydı atabilirim. Böyle savunmaya geçtiğine göre sende de var bir şeyler herhalde :D. Bu kadar çok bilmeyin 1.6'dan beri CS oynayan insanlarız oyun lağım çukuruna dönmüş sırf marjinal olacağım diye boş yorum yapmayalım dostum tamam en iyisi sensin :).

Değerlendirmen iyi hoş güzel, fakat 10 maçın 4'ünde hile gelmesi epey uçuk geliyor bana. Bende seçkin kullanıcısıyım ve şu ana kadar o kadar oynamama rağmen Dust 2 harıtasında 64 kazanma gozukuyor... Ama maçlarımın toplasan belkıde 2 veya 3'ünde hileye denk gelmişimdir. Dediğim gibi 10 maçta 4 hile benim fikrimce çok uçuk bir veri.

Geliyor hocam ısrarla tek beni buluyor olamaz bu elemanlar ki her yerde hile yayını yapıyorlar zaten çekinmeden. En basit örneği tıraşh talk yapan olursa Full ayara çekip tak tak vurup maçı bitiriyorlar. Sadece wh kullanan kesim çok daha fazla Auto aim nadir geliyor.

Yazıyı yazma sebebim de aynı soruyu ben sorduğumda hile gelmiyor denildiği için gittim tekrar seçkin aldım ve tamamen para israfı oldu. FACEIT oynayacaksanız orası ayrı ama ranked rezalet bir duruma gelmiş. Yukarıdaki gibi zekasal sıkıntıları olan insanlar hala bu lağım çukuru oyunu savunmaya devam edecek seçkin alacaksanız bunları bilin laf olsun torba dolsun konuşmaktan başka bir şey değil yaptıkları :). Ben CS oyunlarında çok fazla zaman geçirmiş biri olarak bu yorumu yapıyorum son 1-2 senedir bırakmıştım tekrar başlamak istediğimde oluşan manzara bu herkesin kendi kararı.

CS hile dolu. Anticheat çalışmıyor. Daha demin spinbot geldi ban falan da yemedi. Seçkinde 20k elo üstü neredeyse her elde hile geliyor.

Spinbot son 200 küsur saatlik oynayışımda sadece 1 kere denk geldim ama genel olarak oyun hileden geçilmiyor incelemelerde ve forumlarda da zaten herkes aynı şeyden şikayetçi. Genel olarak bunny kullanarak SSG ile oyunu bitiriyorlar hızlıca. Özellikle kışkırtıcı konuşursanız direkt buna geçiyorlar öncesinde çoğu sadece wh kullanıyor. Bu oyunun şu anda savunulacak hiçbir yanı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı