CS2 seçkin alınmaz

Her ne kadar oyunda hileler fazla olsa da her maç hile geliyor gibi bir durum yok. Siz oynayamadığınız için belki de rakibinizi hile olarak düşünüyor da olabilirsiniz. En kötü ihtimalle ölüm maçı takılırsınız, isteyenler alabilir.

Premier puanın kaç dostum ona göre konuşalım :D oyunun şu anda savunulacak yanı yok postun başında da belirttiğim gibi ben eğer bir oyuna para veriyorsam neden hilesiz oynamak için 3. parti bir program indirmek zorundayım? Bunu geçtim FACEIT'te map seçebilmek için orada da premium üyelik alman gerekiyor bu da ekstra maliyet demek. Oyun şu an rezalet bir durumda fanboyluk yapmanın manası yok VAC sistemi çalışmıyor oyunda güvenlik açığı var bu konuda. 15-20k puan arasında gidip geliyorum 5K puanda oynayıp hile yok yazmayın buraya lütfen :D yükseldikçe hile oranı artıyor spinbotlu ragebotlu adam gelmese bile legit hile kullananlar dolu en temizi wh kullanıyor bunu da oyun tekrarından görebilirsiniz peek atar gibi yaptığınızda adam sizi hiçbir şekilde görmeden prefire atmaya başlıyor :D

15-20k puan arasında gidip geliyorum 5K puanda oynayıp hile yok yazmayın buraya lütfen :D 26.05.2024
26.05.2024'den bir fotoğraf koyayım o zaman herkesi kendin gibi 5k sanma.
cs2 18k.png

Yıllardır hile işi abartılıyor CS’de hele son zamanlarda epey azaldı bir dönem artmıştı sadece. 15 maçta bir falan anca geliyor bana hatta neredeyse hiç gelmiyor.

CS2 optimizasyon olarak da oyun olarak da hala çok kötü 10 yıldır oynuyorum kimin hile kimin olmadığını anlayabiliyoruz artık CS2 ile birlikte hile oranları aşırı arttı hatta son güncellemelerle zamanı geriye alma gibi buglar falan ortaya çıktı. Konunun anafikrine katılıyorum bu oyuna para verilmez. CS2'de 20k ya kastım ve şu an 13K rankım. Bizim takıma hile biri gelmezse kazanamayacak düzeye geldi oyun hileler oynuyor biz izliyoruz.

1- sana yazmamışım ama başkasına yazılan yorumda kendini kanıtlama çabana bayağı güldüm haberin olsun.
2- aynı elodayız salladığımı düşündüğün için bende fotoğraf koyayım belirttiğim gibi 15-20k arasında gidip geliyorum çünkü karşı tarafta hile olunca kaybettiklerinde sinirlenip Full ayar çekip oyunu alıyorlar :D tabii sen buna da inanmazsın ya da hesabımın güvenlik faktörü düşük gibi şeyler deyip geçersin ki bunlarda kontrol ettiğimde normal ve olması gereken yerlerde o yüzden tartışmayacağım.
3- dediklerimde hala bir yanlış göremiyorum karşıdaki adamın wh olup olmadığını anlayamıyorsan bu da senin eksik oyun bilgini gösteriyor ben nasıl ayırt edebileceğini de yukarı yazdım büyük ihtimalle sende hile kullanıyorsunki bu denli bir savunma içerisindesin çünkü oyunu tabiri caizse dışkı götürüyor :D
4- bence herkes durumun farkında o yüzden kimseye tekrar bu böyle şu şöyle yazmayacağım ben 1.6'dan beri CS oynayan birisiyim şu an oyunun bu rezil halinde bile oynama sebebim diğer oyunlarda bu oyundan aldığım zevki alamıyor olmam BF2042 ve R6 almıştım onlarda hiç keyif alamadım gönül isterki VAC sistemi geri getirilip oyunun düzeltilmesi ama saçma sapan güncellemelerle meşgul Valve ekibi bu olayın düzelmesi yine 1 yılı geçecek büyük ihtimalle. Oyunda hile yok sen oynayamıyorsun eheğğğ diyen düşük IQ'lu kardeşlerimde fanboyluk yapmaya devam edebilir yabancılarda aynı şeyden şikayetçiyken bizim milletimiz yine doğruyla yanlışı ayırt edemiyor her konuda olduğu gibi :D

26.05.2024'den bir fotoğraf koyayım o zaman herkesi kendin gibi 5k sanma.
Eki Görüntüle 2266536
Alıntılayamamışım sana yazdım bu cevabı haberin olsun ;)

Dosya Ekleri

• cs2.png
    cs2.png
    114,1 KB · Görüntüleme: 24
1- sana yazmamışım ama başkasına yazılan yorumda kendini kanıtlama çabana bayağı güldüm haberin olsun.
2- aynı elodayız salladığımı düşündüğün için bende fotoğraf koyayım belirttiğim gibi 15-20k arasında gidip geliyorum çünkü karşı tarafta hile olunca kaybettiklerinde sinirlenip Full ayar çekip oyunu alıyorlar :D tabii sen buna da inanmazsın ya da hesabımın güvenlik faktörü düşük gibi şeyler deyip geçersin ki bunlarda kontrol ettiğimde normal ve olması gereken yerlerde o yüzden tartışmayacağım.
3- dediklerimde hala bir yanlış göremiyorum karşıdaki adamın wh olup olmadığını anlayamıyorsan bu da senin eksik oyun bilgini gösteriyor ben nasıl ayırt edebileceğini de yukarı yazdım büyük ihtimalle sende hile kullanıyorsunki bu denli bir savunma içerisindesin çünkü oyunu tabiri caizse dışkı götürüyor :D
4- bence herkes durumun farkında o yüzden kimseye tekrar bu böyle şu şöyle yazmayacağım ben 1.6'dan beri CS oynayan birisiyim şu an oyunun bu rezil halinde bile oynama sebebim diğer oyunlarda bu oyundan aldığım zevki alamıyor olmam BF2042 ve R6 almıştım onlarda hiç keyif alamadım gönül isterki VAC sistemi geri getirilip oyunun düzeltilmesi ama saçma sapan güncellemelerle meşgul Valve ekibi bu olayın düzelmesi yine 1 yılı geçecek büyük ihtimalle. Oyunda hile yok sen oynayamıyorsun eheğğğ diyen düşük IQ'lu kardeşlerimde fanboyluk yapmaya devam edebilir yabancılarda aynı şeyden şikayetçiyken bizim milletimiz yine doğruyla yanlışı ayırt edemiyor her konuda olduğu gibi :D

Alıntılayamamışım sana yazdım bu cevabı haberin olsun ;)
Aynı elodaymışız ama tek fark bana hile gelmiyor merak etme wallhack ve benzeri hileleri bende anlayabilirim bundan yana sıkıntın olmasın bizde yıllardır oynuyoruz bu oyunu.
Tutturdun fanboyluk diyorsun ama verdiğin değerler hiç gerçekçi değil.
Ben CS2'nin halini seviyorum oyun ilerliyen zamanlarda çok daha iyi olup sorunlarını tek tek çözecektir sadece zamana ihtiyacı var.

sana yazmamışım ama başkasına yazılan yorumda kendini kanıtlama çabana bayağı güldüm haberin olsun.
Burda kanıtlama çabam yok kaba şekilde konuşuyorsun yoksa ister 18k ister 25k ol ne fark eder kimin umrunda ama senin umrunda olduğu için atmak gereksinimi duydum mesajından sadece bu anlaşılıyor çünkü.

Yoldaş oynadım bir ara adamlar hile olayının bokunu çıkarmışlar. 3 maçtan birinde net hile vardı. Değil seçkin satın almak bilgisayara yüklemeye bile değmez.

Siz daha mm mi giriyorsunuz 2 gün önce FACEIT geçtik 70 80 liraya hilesiz maçlara giriyorum mm de 5 maçın 3'ü hile gelirken FACEIT'te 8 maç attım daha 1 tane şüpheli adam bile denk gelmedi para yoksa bedava FACEIT bile normal mmden iyidir.

Faceita hile var bana geldi adamı raporladım tam tamına 1 ay önce oldu bu. Bugün ban yediğini ögrendim ban yemiş ama elomu geri vermedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı