1- sana yazmamışım ama başkasına yazılan yorumda kendini kanıtlama çabana bayağı güldüm haberin olsun.
2- aynı elodayız salladığımı düşündüğün için bende fotoğraf koyayım belirttiğim gibi 15-20k arasında gidip geliyorum çünkü karşı tarafta hile olunca kaybettiklerinde sinirlenip Full ayar çekip oyunu alıyorlar

tabii sen buna da inanmazsın ya da hesabımın güvenlik faktörü düşük gibi şeyler deyip geçersin ki bunlarda kontrol ettiğimde normal ve olması gereken yerlerde o yüzden tartışmayacağım.
3- dediklerimde hala bir yanlış göremiyorum karşıdaki adamın wh olup olmadığını anlayamıyorsan bu da senin eksik oyun bilgini gösteriyor ben nasıl ayırt edebileceğini de yukarı yazdım büyük ihtimalle sende hile kullanıyorsunki bu denli bir savunma içerisindesin çünkü oyunu tabiri caizse dışkı götürüyor

4- bence herkes durumun farkında o yüzden kimseye tekrar bu böyle şu şöyle yazmayacağım ben 1.6'dan beri CS oynayan birisiyim şu an oyunun bu rezil halinde bile oynama sebebim diğer oyunlarda bu oyundan aldığım zevki alamıyor olmam BF2042 ve R6 almıştım onlarda hiç keyif alamadım gönül isterki VAC sistemi geri getirilip oyunun düzeltilmesi ama saçma sapan güncellemelerle meşgul Valve ekibi bu olayın düzelmesi yine 1 yılı geçecek büyük ihtimalle. Oyunda hile yok sen oynayamıyorsun eheğğğ diyen düşük IQ'lu kardeşlerimde fanboyluk yapmaya devam edebilir yabancılarda aynı şeyden şikayetçiyken bizim milletimiz yine doğruyla yanlışı ayırt edemiyor her konuda olduğu gibi
Alıntılayamamışım sana yazdım bu cevabı haberin olsun