CS2 seçkin almak mantıklı mı?

Seçkin ile birlikte, hesapta herhangi bir bir şeyi kasabilirsin. Mesela rank için XP kasmak. Rank atladığında ise sana dolar ya da en azından sent olarak kazanım sağlayan itemler düşürtür. Hatta çok şanslıysan 15 dolarlık kasa ya da birkaç dolarlık silah kaplamaları düşer, ve sattığında komisyon ile 13 dolar ya da birkaç dolar yine cebinde kalır.
Her oyunun amacı vardır. CS'nin tek amacı da rank kasmak. Başka kasılabilecek bir şeyi yok. CS eğlenceli bir oyun, sende büyük ihtimal oynarken eğlenirsin. Ama diğer yandan da "bir amacım olsun, pek çok oyunda bir şeyler kasıyorsam bu CS'de de kasılabilecek bir şey olsun" diyorsan seçkin almalısın. Böylece rank kasma özelliği ile birlikte item düşürme özeliği açılır ve senin maçlarında hileciler ufaktan da olsa azalmış olur.

Önceden mantıklıydı ama şimdi mantıksız, haftalık drop için tam XP'yi bitirmeniz gerekiyor. Tam XP'yi bitirmek için 5-6 maç oynamanız gerekiyor. Bunların içinde maçı kaybederseniz 8-9 belki daha fazla uzayabilir. Hileden geçilmiyor zaten oyun, ek olarak Steam dolara geçtiğinden beri pazara koyulan çöp itemler bile satılmıyor. 1 aydır 0.03 kuruşluk itemler satılsın diye bekliyorum mesela.

Açıkçası elimdeki sistemi yeni aldım. Yani 2023'ün şubat aylarında. Millet kaç yıllık oyuncu, kaç yıllık sistemlerle CS'yi yıllar önce oynamış/tanımış oluyor ama ben sadece 160 saat oynama sürem var. O süreyle de herhangi bir bir ciddi takım arkadaşlarım yoktu hiç. Hep rastgele eşleşmeye giriyordum ranklı maçlarda.
Ranklı maçlara girdiğim de yüksek bir XP veriyor. Böylece kazanınca bile 5 6 maç oynamaya gerek kalmaz. Fakat bu yeni hesap olup düşük seviyesi olanlar için. Gidip "30 seviyeden bile daha da üstte çıkacağım" diye deniliyorsa o iş işte o zaman zorlaşıyor.

Mesela 11.sınıfta cumartesi günleri girip oynasam bayağı haftalık dropumu alabilir miyim?
Drop mantığı değişti. Mesela eski sistem şöyleydi. 1 hafta da bir kaç saat oynarsın oyunu. Tek bir günde oynayamadığın süre kadar. O zaman 1, 2 hatta çok şanslıysan 3 drop veriyor maksimum diye duymuştum, yine 1 hafta içerisinde. Ama ben oyuna başlar başlamaz o drop düşürme mantığı değişti. Yerine şöyle bir sistem geldi. Her rank atlamada sadece 1 kasa, hatta 1 günde daha fazla rank atlayabilirsen (düşük seviyeli bir hesapta) yine 1 drop düşüyor. Çünkü bu drop düşme süresi her haftanın çarşamba gününde yenileniyor. Kısacası çarşamba günü rank atladığında drop düşüyor, tekrar düşürmek istiyorsan rank atlamak değil de bir sonraki çarşamba günün de rank atlayıp drop düşürmen gerekecek.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı