CS2 seçkin daha önce hile açılan hesaba alınır mı?

siroswaldmosley

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben yaklaşık 9 ay önce belki 9 aydan da öncedir bir arkadaşa uyarak hile açtım ama 1 kere kullanıp korktuğumdan dolayı sildim, ancak açtığım zaman seçkinim yoktu. Ben şimdi hile açtığım hesaba seçkin almak istiyorum ancak seçkin alsam bu açtığım hileden dolayı ban yer miyim? Yani ben CS2'de seçkinimi 9 ay önce hile açtığım hesaba alsam olur mu yoksa yan hesaba mı almalıyım?

Bir üstümdeki arkadaş mesaili hileci her konuda hile kullandığını belirtiyor kendisi. Oyunda çok hileci var sende açma diyen de eksi yemiş iki tane, sence de konuyu hileciler basmamis mi ben mi uyduruyorum?
Öyle bir genelleme yaptın ki kendimi hileci gibi hissettim ne bileyim :D

Hiçte bile.
Hile kullanmak zevkli bence.
Vallah sana da gelince çok bir şey yazmayacağım tabii ki. Öyle bile keyif alabiliyorsan zevkin kötüymüş :D

Hiçte bile.
Hile kullanmak zevkli bence.

Ya hile muhabbeti yapsak ne yapmasak ne.
Açan açıyor git engelle engelleyebiliyorsan.
Sana düşmüyor bu iş.

@CyHan_Atalay Aynen.
Engelleyecegim dediğimi sanmıyorum, kullananların kolsuz olduğu için kullandığını belirttim sadece. Umarım bir gün hem aimin gelisir hem daha ahlaklı birisi olursun da hile acmazsin ne diyeyim.

Engelleyecegim dediğimi sanmıyorum, kullananların kolsuz olduğu için kullandığını belirttim sadece. Umarım bir gün hem aimin gelisir hem daha ahlaklı birisi olursun da hile acmazsin ne diyeyim.

Engelleyemezdin zaten.
Cilt değiştirici kullanmanın kolsuzlukla alakası yoktur herhalde.
Ben sizler gibi oyun bağımlısı değilim gelişmese de olur yani.
En son kullandığım hileye 5 dolar verdim.
Türk hileleri copy paste.

Engelleyemezdin zaten.
Hileyi açman oyun bağımlısı olmamak için mi acep? Bir şey yazmayayım dedim de çok saçma geldi :D Oyun bağımlılığı ayrı oyunu iyi oynamak ayrı. Her oyunu iyi oynayan bağımlı mı oluyor? Benim oyunda 400 saatim varken Faceit'te bile gayet istatistiklerim iyiydi 1000 saatlik adamlara karşı.

Engelleyemezdin zaten.
Ayda 1 pc açan ben oyun bağımlısı isem sen nesin merak ettim doğrusu. Kullandığın hilelerin fiyatını sordugumu da hatırlamıyorum. Skin changer kullanman tabii ki problem değil bende kullandım zamanında. Benim bahsettiğim aimhack açıp seçkinde rank kasmaya çalışan insanların oyun keyfini zehir eden salaklar.
Hilecileri savunduğumdan değil de hile açmanın ahlakla ne alakası var açıklar mısın?
Oyuna 15 dolar vermisim hile gelmesin diye, bir avuç kolsuz hile açıp oyun zevkimi hiç edebiliyor. Empati yoksunu olması gerek bir kişinin bunu yaparken savunabilmesi için. Eğer sen insanları rahatsız etmekten, haklarına girmekten, kırk yılın başı girdikleri oyun zevkini hiç etmekten hoşlanıyorsan ahlaksizsindir. Müslümansan zaten dinine göre kul hakkına girmiş oluyorsundur herhalde.

Hilecileri savunduğumdan değil de hile açmanın ahlakla ne alakası var açıklar mısın?
Yani insanlar zevk almak, düzgünce oynamak için giriyor birileri de hile açıp her hareketini takip ediyor, saçma sapan atışlar yapıyor aimbotla falan, kısacası insanların hem vakitlerini hem de keyiflerini çalıyor. Sence ahlakla alakası yok mu? Basit bir bilgisayar oyununda bile hileye başvurmadan bir şeyler becerecegine inanmayan insan hem ahlak hem karekter yönünden oldukça zayıftır. Sırf skinler için kullanan kişi beni ilgilendirmez, zevk meselesidir o ama tutup da WH, Aimbot gibi hileler kullanıyorsa ciddi ahlak ve kişilik problemi vardır o kişinin. Hem hileyle kazansan ne olacak yani, onu da anlamıyorum gerçekten.

@Eldrithc Hemfikiriz hem fikir olmasına da yine de burası sanal alem olduğu için burada ahlak şekillendirmesi yapamazsın. Birisi burada bir şey yaptığında ahlaka bakıp yapmıyor, umurunda bile olmuyor. O yüzden ahlaki değerleri sanal dünyada karşılaştırmak saçma.

@Eldrithc Hemfikiriz hem fikir olmasına da yine de burası sanal alem olduğu için burada ahlak şekillendirmesi yapamazsın. Birisi burada bir şey yaptığında ahlaka bakıp yapmıyor, umurunda bile olmuyor. O yüzden ahlaki değerleri sanal dünyada karşılaştırmak saçma.
Ahlaklı birisi hiç kötü bir şey yapmaz mı, ahlaksız birisi hiç iyi bir şey yapmaz mı? Hile açan kişi ahlaksızlık yapar insanları rahatsız ederek empati kurmayarak. Ancak başka konularda ahlaklı olabilir bilemem umrumda da değil. Ben bu konudaki ahlaksızlığını konuşuyorum ve ahlaksız olduğunu söyleyebilecegimi düşünüyorum bu konu bazında. Umurunda olmaması onun ahlakını gösterir zaten.

Öyle değil işte, millet sanal diye birbirinin her şeyine sövüyor, hakaret ediyor, türlü hilelere başvuruyor ya bunun sebebi bilinmemek, yaptıklarının bilinmemesi. Sen zannediyor musun ki o kişilikteki biri gerçek hayatta insanların anlamayacagi, habersiz olacağı konularda ahlaklı davranacak. Ahlaklı insan ahlaklidir, öyle bu online bir oyun beni tanimazlar diye bakmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı