CS2 seçkin daha önce hile açılan hesaba alınır mı?

siroswaldmosley

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben yaklaşık 9 ay önce belki 9 aydan da öncedir bir arkadaşa uyarak hile açtım ama 1 kere kullanıp korktuğumdan dolayı sildim, ancak açtığım zaman seçkinim yoktu. Ben şimdi hile açtığım hesaba seçkin almak istiyorum ancak seçkin alsam bu açtığım hileden dolayı ban yer miyim? Yani ben CS2'de seçkinimi 9 ay önce hile açtığım hesaba alsam olur mu yoksa yan hesaba mı almalıyım?

Haklısınız aslında, sanırım düşünce tarzımı değiştirmem gerekiyor. :D Sadece sanal olduğu için savunma yaptım yoksa hak veriyorum hepinize.

Haklısınız aslında, sanırım düşünce tarzımı değiştirmem gerekiyor. :D Sadece sanal olduğu için savunma yaptım yoksa hak veriyorum hepinize.
Sanal diye gecistirmemek gerekiyor, tam tersi toplumda insanların eline fırsat geçince niye bu kadar ahlaksızlaşabildigini görmemize imkan tanıyor aslında. Bu insanlar yaptırıma maruz kalmasin, ne yaptıkları bilinmesin var ya neler yapar Allah bilir.

Sanal olunca ahlaki değerler yok mu oluyor bir anda onu anlamadım. Bu arkadaş gayet keyif aldığını söylüyor hileyle oynamaktan, insanları rahatsız etmekten. Ha der ki ben ahlaksız kolsuz rezil bir adamım hilesiz oynayamam laf etmem susarım ama bu arkadas yaptığının doğru olduğuna inanıyor sıkıntı o.

@JoeBlackk Dediğin şeyleri ben de gördüm zamanında. Türlü türlü tipler, türlü türlü insanlar. Hepsi iğrençti gerçekten.

@Eldrithc Yok olmuyor, sadece sanalda bu tür konuların geçerli olmadığını, umursanmadığını anlatmak istedim. Oyunda olduğum için çok iyi yazamıyorum.

@JoeBlackk Dediğin şeyleri ben de gördüm zamanında. Türlü türlü tipler, türlü türlü insanlar. Hepsi iğrençti gerçekten.

@Eldrithc Yok olmuyor, sadece sanalda bu tür konuların geçerli olmadığını, umursanmadığını anlatmak istedim. Oyunda olduğum için çok iyi yazamıyorum.
Umursanmiyor evet anonim olmanın gazıyla. Biraz daha konusursak ahlak felsefesine geçeceğiz gibi duruyor buradan. İyi oyunlar sana:).

Bir de hilecilerin çoğunun kaçırdığı bir nokta var ki o da Valve aslında hilecilere göz yummuyor, sadece düşük eloda denetleme yapmak imkansız gibi bir şey, binlerce insan var. Bir de tabi işin maddi boyutu var. Ama Seçkin derecesi yükseldikçe o elodaki oyuncu sayisi ciddi düşüyor, dolayısıyla oradan sonra raporlar önemli hale geliyor. Bu şekilde banlaniyorlar, sonra bir daha seçkine para yatiriyorlar falan.

Umursanmiyor evet anonim olmanın gazıyla. Biraz daha konusursak ahlak felsefesine geçeceğiz gibi duruyor buradan. İyi oyunlar sana:).
Teşekkür ederim, gerçekten de öyle olacak sanırım. :D Kısaca şunu söyleyeyim, yanlış anlaşılmasın. Hile kullanan kişileri savunmuyorum sadece sanalda olduğumuz için hani bu ahlaki değerler ne kadar geçerli burada onu söylemek istemiştim. Oturup mantıkla düşününce bazıları için burada geçerli olmasa da yine de ahlaki değerlerimiz bizi biz yapan değerlerdir. Nerede olursa olsun, bunu korumalıyız kanaatine vardım artık.

@JoeBlackk Bir çok oyun firması hileci unsurunu hiç önemsemiyor. Ben oyunumu yapıp geliştirip paramı kazanayım kafasında bir çoğu.

Bir de hilecilerin çoğunun kaçırdığı bir nokta var ki o da Valve aslında hilecilere göz yummuyor, sadece düşük eloda denetleme yapmak imkansız gibi bir şey, binlerce insan var. Bir de tabi işin maddi boyutu var. Ama Seçkin derecesi yükseldikçe o elodaki oyuncu sayisi ciddi düşüyor, dolayısıyla oradan sonra raporlar önemli hale geliyor. Bu şekilde banlaniyorlar, sonra bir daha seçkine para yatiriyorlar falan.
Tam tersi yüksek derecelerde çok hileci var diye biliyorum. Kendi açımdan konuşursam bana hiç hile denk gelmedi ağır, legit illa denk gelmiştir diye düşünüyorum. Valonun çok övdüğü anticheatini bile asiyorlar daha geçen int kafede bir cocuk gozumun önünde hileyle valo oynuyordu mesela. Sorun, CS valo ile aynı klasmanda değil. Bu kadar köklü bir oyun hala hileye kesine yakın çözüm bulamadı.
Teşekkür ederim, gerçekten de öyle olacak sanırım. :D Kısaca şunu söyleyeyim, yanlış anlaşılmasın. Hile kullanan kişileri savunmuyorum sadece sanalda olduğumuz için hani bu ahlaki değerler ne kadar geçerli burada onu söylemek istemiştim. Oturup mantıkla düşününce bazıları için burada geçerli olmasa da yine de ahlaki değerlerimiz bizi biz yapan değerlerdir. Nerede olursa olsun, bunu korumalıyız kanaatine vardım artık.

@JoeBlackk Bir çok oyun firması hileci unsurunu hiç önemsemiyor. Ben oyunumu yapıp geliştirip paramı kazanayım kafasında bir çoğu.
Düşüncenin değiştiğine sevindim. Arkadaş için bu değerler sanalda geçerli değil anlaşılan, olsun bakalım kendi kararı. Sanalda hepimiz illa değişiyoruz bu arada, ancak sırf sanaldayiz diye gerçek hayatta yapamayacağımız şeyleri yapmak da ne kadar doğru tartisilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı