Çözüldü CS2 seçkin drop sistemi nasıl işliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Efenar

Hectopat
Daha fazla  
CS2'de her hafta drop verildiğini biliyorum. Bunun dışında, mesela her seviye atladığımızda ya da 1 hafta içinde oyunu 24 saatten fazla oynarsak drop veriyor mu?

Çözüm
Her seviye atladığında drop vermez. Çarşambadan çarşambaya, hafta içinde yalnızca ilk seviye atlamana drop verir. Onun dışında 24 saatten fazla oynamaya vs. ekstra drop yok.
CS2'de her hafta drop verildiğini biliyorum. Bunun dışında, mesela her seviye atladığımızda ya da 1 hafta içinde oyunu 24 saatten fazla oynarsak drop veriyor mu?

Bir ara 2 kasa düşüyor diyorlardı. Şu an öyle bir durum yok diye biliyorum. Her hafta çarşamba günü sabah 3 gibi yenileniyor sanırım kasalar. Her level atladığınızda da kasa elde edebiliyorsunuz.

Çarşamba günleri saat gece 3'ten sonra rütbe atlarsanız 4 drop arasından 2 seçim yapıyorsunuz. Ödüllerden biri kasa, diğeri skin, diğer ikisi grafiti oluyor. Bazen 1 grafiti, 2 skin verebiliyor.

Her çarşambadan çarşambaya 1 level atlamalısınz. 4 tane ürün seçtirir. Sticker, silah, kutu. Kutu genelde 0-2 dolar arası olur. Silah genelde 1 doların altında olur. Sticker ise para etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı