CS 2 seçnik durumu yükseltmesi 15 dolara alınır mı? Sanırsam indirime girmiyor. Yani ben görmedim. Çok fazla hile olmasından da endişe ediyorum. Alınır mı?
İndirime giriyor mu?Alınır ama öyle parasını direk çıkaramazsın bayağı oynaman lazım çok şanslıysan güzel kasa düşerebilirsin ben en son şubat ayında 3 dolarlık kasa düşürmüştüm şimdi ise 15-20 centlik kasalar veriyor.
Ne kadar erken alırsan senin için o kadar iyi olur, ben yaklaşık 5 ay önce aldım ve parasını çıkarttım. Şuanda haftalık ortalama 1 dolar civarı kasa ve skin alıyorum.CS 2 seçnik durumu yükseltmesi 15 dolara alınır mı? Sanırsam indirime girmiyor. Yani ben görmedim. Çok fazla hile olmasından da endişe ediyorum. Alınır mı?
Ne kadar erken alırsan senin için o kadar iyi olur, ben yaklaşık 5 ay önce aldım ve parasını çıkarttım. Şu anda haftalık ortalama 1 dolar civarı kasa ve skin alıyorum.
Valla hocam çok saçma fiyatlar.Biz zamanında 21 liraya almıştık bu fiyat biraz garip geliyor ama almalısın bence.
Hocam CS 2'de eğlenip eğlenmediğime bakacağım yüklüyorum şuan. En son CS:GO'da hilelerden zorlanıyordum. Seçkin'de hileler daha az değil mi?Alınır hocam parasını çıkartırsın üstüne kazandığın eğlencede cabası.
Vallahi hocam çok saçma fiyatlar.
Hocam CS 2'de eğlenip eğlenmediğime bakacağım yüklüyorum şu an. En son CS:GO'da hilelerden zorlanıyordum. Seçkin'de hileler daha az değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.