CS2 seçkin ödülleri alınmıyor

Mert ArdaT

Hectopat
Daha fazla  
CS2'de rekabetçi maçtan sonra ne rütbe atlıyorum, ne de seçkin ödüllerini alabiliyorum, nedendir?
Oyunda birkaç kez takım arkadaşıma vurdum, ondan olabilir mi?
Nasıl düzeltebilirim?

Merhaba. Takım arkadaşınıza hasar vermeniz eğer o maçtan atılmanıza sebep olmadıysa XP kazanmanızı veya ödül almanızı engellemez. Yaşadığınız durum muhtemelen CS2 haftalık ödül sisteminin sınırlarına takılmanızdan kaynaklanıyor. Oyun her hafta sadece ilk seviye atlamanızda size Seçkin ödül paketini sunar ve bu hak her hafta çarşamba gecesi yenilenir. Eğer bu hafta zaten bir ödül paketi aldıysanız çarşamba gününe kadar ne kadar oynarsanız oynayın yeni bir eşya düşmeyecektir.

Rütbe konusuna gelince rekabetçi sisteminde her galibiyet sonrası rütbe atlamanız garanti değildir. Sistem arka arkaya alınan galibiyetlere ve kişisel performansınıza dayalı gizli bir puanlama kullanır. Rütbenizin değişmemesi bir hata değil henüz bir üst aşama için gereken puanı toplayamadığınız anlamına gelir. Yani hesabınızda herhangi bir kısıtlama veya ceza durumu bulunmuyor sadece galibiyet serisi yakalamanız gerekiyor.

@Mert ArdaT kafanıza takılan sorular giderildi mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı