CS2 seçkin ödülleri neye göre veriliyor?

ardaisleek

Decapat
Daha fazla  
Hiç oynamasam bile haftalık 5.000 exp puanı veriyor mu? Yoksa sadece çarşamba günleri mi oynamalıyım? Her oyunda exp puanı alabileceğim doğru ama haftalık olarak 5.000 exp ödül olarak alıyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Hiç oynamadan 5.000 XP gelme gibi bir durum yok. Ayrıca dropları almak için 5.000 XP kasmak zorunda değilsin, level atlaman yeterli. Level atlamana az bir XP kaldıysa da olur.

Drop resetlenmesi ise her çarşamba 03:00 civarı yenileniyor, çarşambadan çarşambaya her hafta 1 kere seviye atlayacak kadar oynadığında droplarını alırsın. Sadece çarşamba günleri oynama gibi bir şart yok.

Hayır. Hiç oynamadan 5.000 XP gelme gibi bir durum yok. Ayrıca dropları almak için 5.000 XP kasmak zorunda değilsin, level atlaman yeterli. Level atlamana az bir XP kaldıysa da olur.

Drop resetlenmesi ise her çarşamba 03:00 civarı yenileniyor, çarşambadan çarşambaya her hafta 1 kere seviye atlayacak kadar oynadığında droplarını alırsın. Sadece çarşamba günleri oynama gibi bir şart yok.
Seçkin aldım, şöyle bir ekran var. Bu çubuk doldukça mı ödül alırım yoksa her çarşamba mı? Ayrıca bu çubuk xp ilerlemesini mi gösteriyor

Seçkin aldım, şöyle bir ekran var. Bu çubuk doldukça mı ödül alırım yoksa her çarşamba mı? Ayrıca bu çubuk XP ilerlemesini mi gösteriyor?

Ödül için ille de çarşamba günü oyuna girmene gerek yok. Tekrar ediyorum, haftalık ödül yenilenmesi her çarşamba 03:00 civarlarında oluyor sadece. Hafta içinde başka bir günde de seviye atlasan ödül gelir.

Görsel yok ancak muhtemelen XP çubuğundan bahsediyorsun. Ancak hafta içinde ilk seviye atlamana ödül veriliyor, hafta içinde 2. veya 3. kez seviye atlamana ödül vermez. Her hafta sadece ilk seviye atlamana ödül verir.

Anladım teşekkür ederim. Görüntüyü atmayı unutmuşum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-19 204131.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-19 204131.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 86
Anladım teşekkür ederim. Görüntüyü atmayı unutmuşum.

Evet, XP çubuğu burası. Her çarşamba gecesi ödül hakkı sıfırlanıyor, her hafta bir seviye atlama sonrası ödül kazanılıyor.

Hafta içinde bir seviye atlayıp ödülleri aldıktan sonra, bir sonraki ödüller için sonraki haftanın çarşamba gününü beklemek şart.

Anladığım kadarıyla her hafta en fazla 1 drop alabiliyoruz ve çarşamba günü gece 3'te yenileniyor. İstediğim kadar level atlasam da her hafta en fazla bir tane açabiliyorum. Doğru mu?

Anladığım kadarıyla her hafta en fazla 1 drop alabiliyoruz ve çarşamba günü gece 3'te yenileniyor. İstediğim kadar level atlasam da her hafta en fazla bir tane açabiliyorum. Doğru mu?

Evet. Her hafta sadece ilk seviye atlamaya ödül veriyor. Hafta içinde ikinci veya üçüncü kez seviye atlamaya ödül yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı