CS2 seçkin olan biriyle olmayan birlikte oynayabilir mi?

Karviala4628

Picopat
Katılım
19 Mayıs 2023
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim aimim çok iyi ama seçkin değilim arkadaşım. Seçkin gel beraber rekabetçi girelim diyor. Beraber girsek arkadaşımın rütbesi vs. artar mı?
 
İkinizin rütbesi veya seviyesinde bir değişiklik olmaz. Zaten seçkin olan insanın rütbesi falan oluyor diye hatırlıyorum. Tamamen arkadaşınız sizin için veya eğlenmek için geliyor yani.
Her türlü oyun modunu oynarsınız.
 
Bu maç rekabetçi yetenek grubunu etkilemeyecek diye uyarı verecek. Karşıda da seçkin ve olmayanlar karışık gelecek. Muhtemelen hile dolu olacak. Sade eğlencesine girilen bir maç olmuş olacak.
 
Benim aimim çok iyi ama seçkin değilim arkadaşım. Seçkin gel beraber rekabetçi girelim diyor. Beraber girsek arkadaşımın rütbesi vs. artar mı?

Seçkin hesabınız yoksa seçkin giremezsiniz birlikte. Ancak farklı bir oyun modu olan rekabetçi girebilirsiniz. Rekabetçi modunda haritalar üzerinden ayrı ayrı rütbelendirme var. Arkadaşınız sizin sayenizde rütbe atlamış olur. Eğer aynı rütbedeyseniz. Bu ise arkadaşınızı hiçbirimizin istemediği "elo boosted" kategorisine iter. Aslında artık bu çok önemli de değil. Buna dikkat eden insanlar ile oynamıyorsunuz genel olarak.
Aiminize ve oyun bilginize güveniyorsanız FACEIT oynamanızı tavsiye ederim. Hemen hemen hiç hile ile karşılaşmayacaksınız.
 
Seçkin hesabınız yoksa seçkin giremezsiniz birlikte. Ancak farklı bir oyun modu olan rekabetçi girebilirsiniz. Rekabetçi modunda haritalar üzerinden ayrı ayrı rütbelendirme var. Arkadaşınız sizin sayenizde rütbe atlamış olur. Bu ise arkadaşınızı hiçbirimizin istemediği "elo boosted" kategorisine iter. Aslında artık bu çok önemli de değil. Buna dikkat eden insanlar ile oynamıyorsunuz genel olarak.
Öyle birşey olmayacak seçkin olmayan kişi ile girilen bir oyunda hiçbir şekilde rank'a müdahale edilmez.
 

Geri
Yukarı