CS2 seçkin puan sistemi

Samet Sezer0

Femtopat
Katılım
25 Mayıs 2023
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar bu CS2 seçkin maçında biliyorsunuz puan sistemi var. Ama çözemediğim garip bir durum var. Ben 3500 puan seviyelerindeyken maç başı kazandığımda minimum 200 puan veriyordu. Sonra 4800'lerin üzerine çıktım. 5000 barajına geldim. Maç kaybettim ve 4600'e düştüm. Ardından sinirlenip takım arkadaşıma saldırdım. 1000 puan ceza yiyerek 3600'e düştüm. Asıl olay burada başlıyor, bir maç atıp 3800'e çıktım. Ondan sonra oynadığım tüm maçlarda maksimum 110 puan veriyor. Bunun sebebi nedir? Bir çözümü veya mantığı var mı? Açıklarsanız sevinirim.
 
Çok fazla maç kaybeder veya puan düşerseniz, daha az puan alırsınız.
Bunlara ek olarak eğer takım arkadaşına saldırdığı için oyun daha az puan kazanmasını sağlıyor olabilir, teoride böyle. Kesin olarak sistemin açıklandığı bir yazı yayınlanmadığı için böyle bir varsayım yaptım.
 
Bu Cs2 sistemi iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Net bir sistem değil benim gözümde oyun çıkalı nerdeyse 1 ay olucak hala takımlara gelen oyuncuların birbiriyle alaka seviyesi yerlerde. Sanki botlarla oynuyormuşsun gibi hissettiriyor bazen de globaldeymişsin gibi.
 
nasıl bi elo hell e düştüysem 4k olunca paso -560 570 gidiyor. tek maçta 3k batağına geri gidiyorum. gram oynayasım kalmadı. 4kda tutunmama izin vermiyor oyun. rage quitlerin haddi hesabı yok. yapacakları işin
 

Yeni konular

Geri
Yukarı