Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.642 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #31 Burak2134 dedi: Muhtemelen daha az hileci gelecek ve her seviye atladiginda skin kasa falan verecek. 15 dolar etmez yani umarım daha ucuza almışsındır. Genişletmek için tıkla... Yanlışınız var büyük ihtimalle rank elosu yükseldikçe hileciler ile karşılaşacak ve her seviyede değil bir süre sonra item düşmez. SpinG dedi: Hocam her çarşamba level atladikca drop alacaksınız ayrıyeten seçkin oyun moduna girebileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Eklemeyi unutmuşsun ve daha sonra hileciler ile yüzleşecek.
Burak2134 dedi: Muhtemelen daha az hileci gelecek ve her seviye atladiginda skin kasa falan verecek. 15 dolar etmez yani umarım daha ucuza almışsındır. Genişletmek için tıkla... Yanlışınız var büyük ihtimalle rank elosu yükseldikçe hileciler ile karşılaşacak ve her seviyede değil bir süre sonra item düşmez. SpinG dedi: Hocam her çarşamba level atladikca drop alacaksınız ayrıyeten seçkin oyun moduna girebileceksiniz. Genişletmek için tıkla... Eklemeyi unutmuşsun ve daha sonra hileciler ile yüzleşecek.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #32 Sanırım haftada Max 2 kere bir şey düşüyor bu arada mmde seçkin olsa bile hile geliyor her türlü şu an.
Sanırım haftada Max 2 kere bir şey düşüyor bu arada mmde seçkin olsa bile hile geliyor her türlü şu an.
Yuuki Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 1.642 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #33 volvoseverim dedi: Her hafta kasa düşecek, Valve Trust Factor koruman artacak maçlarına daha az gelecek, düşen kasalarla bir süre sonra parasını çıkaracaksın zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdilik hile koruması olmayan yerde Trust Factor'den nasıl bahsediyorsun? Maçlara kimin hangi niyetle girdiğini bilemezsiniz. Steam içi pazar satışlarında çok kazanamaz. Paul Walkers dedi: Neredeyse 2000 TL karım var kasalardan. O yüzden seviyenin dibinde durup oynamıyorum . Genişletmek için tıkla... Maşallah benden çok zenginiz. Einstein dedi: Sanırım haftada Max 2 kere bir şey düşüyor bu arada mmde seçkin olsa bile hile geliyor her türlü şu an. Genişletmek için tıkla... Evet o şekil ve sonunda gerçekleri gören sen. 444824 dedi: CS'ye yeni başlamadım hocam 2021'den beri oynuyorum. Seçkin'i yeni aldım sadece. Genişletmek için tıkla... Hilecilere dayanırım diyorsan gir oyna en kötü düşürdüğün itemleri satmaya çalışırsın. 444824 dedi: CS2 seçkin aldım şimdi bunun bana ne gibi faydaları olacak? Genişletmek için tıkla... Ben artık tavsiye etmiyorum item satışı yaparsan parayı bulursun başka amaçla girmene gerek yok çünkü oyun hilecilerle hareket ediyor. Son düzenleme: 13 Nisan 2024
volvoseverim dedi: Her hafta kasa düşecek, Valve Trust Factor koruman artacak maçlarına daha az gelecek, düşen kasalarla bir süre sonra parasını çıkaracaksın zaten. Genişletmek için tıkla... Şimdilik hile koruması olmayan yerde Trust Factor'den nasıl bahsediyorsun? Maçlara kimin hangi niyetle girdiğini bilemezsiniz. Steam içi pazar satışlarında çok kazanamaz. Paul Walkers dedi: Neredeyse 2000 TL karım var kasalardan. O yüzden seviyenin dibinde durup oynamıyorum . Genişletmek için tıkla... Maşallah benden çok zenginiz. Einstein dedi: Sanırım haftada Max 2 kere bir şey düşüyor bu arada mmde seçkin olsa bile hile geliyor her türlü şu an. Genişletmek için tıkla... Evet o şekil ve sonunda gerçekleri gören sen. 444824 dedi: CS'ye yeni başlamadım hocam 2021'den beri oynuyorum. Seçkin'i yeni aldım sadece. Genişletmek için tıkla... Hilecilere dayanırım diyorsan gir oyna en kötü düşürdüğün itemleri satmaya çalışırsın. 444824 dedi: CS2 seçkin aldım şimdi bunun bana ne gibi faydaları olacak? Genişletmek için tıkla... Ben artık tavsiye etmiyorum item satışı yaparsan parayı bulursun başka amaçla girmene gerek yok çünkü oyun hilecilerle hareket ediyor.