CS2 silah inceleme hızlı olmuyor

Giray Köroğlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. CS2'de silah inceleme tuşuna bastığımda biraz bekletiyor sonra inceliyor. Yani mesela bıçağı seçer seçmez F tuşuna basıyorum eskiden hemen inceleme animasyonu yaparken şimdi bıçağı seçtiğimde biraz bekliyor daha sonrasında inceliyor. Görsel alışkanlık olduğu için gecikme yapması çok rahatsız edici. Daha önceden böyle olmuyordu. Son 2-3 gündür oluyor. Klavyemdeki tuşlarda vs sorun olmadığına eminim. Oyunu silip geri yükledim ama yine de düzelmedi. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senlik bir sıkıntı yok. Son güncellemeden sonra öyle oldu, herkeste öyle. Artık silahı eline aldığın gibi F tuşuna basınca hemen incelenmiyor, bir süre sonra incelenebiliyor. Kasıtlı mı yoksa yanlışlıkla mı yaptılar, bir süre sonra öğreniriz.

Aynısı bende de oluyor.Son güncellemeden sonra oyun iyice cıvıdı.

Pingden kaynaklı olabilir mi?
(Değilmiş)

Merhaba,

Son güncellemeden sonra muhtemelen onu da bozdular bende de aynı hissiyat var.

Aynısı bende de oluyor. Son güncellemeden sonra oyun iyice cıvıdı.

Pingden kaynaklı olabilir mi?
(Değilmiş)

Merhaba,

Son güncellemeden sonra muhtemelen onu da bozdular bende de aynı hissiyat var.

Teşekkürler herkese. Oyuna güncelleme yaparken geliştirmeye mi yoksa batırmaya mı yönelik yapıyorlar belli değil. 2-3 gündür diyorum yine ne oldu da değişti. Bakalım inşallah düzelir.

bir kaç sorun daha var bunun dışında, yakında düzeltirler umarım.

4 saat önce gelen güncelleme notlarında çözmüşler. Oyuna girdim düzelmiş. Ayrıca uçan cesetlerde fixlenmiş .

Desteğe yazdığımda da şu şekilde cevap verdiler:
Thanks for reaching out to report this.

I have taken Note of your report and passed it onto the Counter-Strike developers for investigation. We appreciate you letting us know about this, and the devs will take Action based on what they find. Please keep an eye on the Counter-Strike blog for updates.

Steam Support
Markus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…